- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
choco01 #12360 üzenetére
Kétféle vastagságú optikai meghajtó létezik, 9,5mm ill. 12,7mm-es. Húzd ki a mostani meghajtód, aztán mérd le.
Beépítőkeretből én bármelyik univerzális kínai ebayest bevállalnám 1-2k között (én féltucat tökéletes rendelésen vagyok túl, "x mm 2nd sata hdd caddy" néven keress), annyira nevetségesen drágán adják itthon a kiskerek.
Ha nem akarsz várni a postára, akkor aprón keresd a kipróbált darabokat, minimális felárral.Az ODD csatlakozója nem ritkán SATA1-es is lehet, ott legyen inkább az adattárolós HDD emiatt, illetbe az említett boot-problémák miatt.
Olyan apróságok előfordulhatnak, hogy díszlemez nélkülit veszel, hiába írja a kínai, hogy jár hozzá (ekkor az optikai takaróját érdemes átrakni, szépen bele is simul legalább a gépbe, de elég vacakok a pöckök, könnyen törnek).
Illetve a lemezből hajlítottakat néha meg kell kalapálni, hogy passzoljanak (konzumer gépbe belemegy feszesen, de egy Thinkpadnél már a rollcage volt az erősebb).
Géptől függhet, hogy esetleg sokat parkoltatja a beépítőkeretes HDD-t, arra HDSentinellel hathatsz.Nagyjából ezekbe az apró, de megoldható hibákba lehet belefutni, de nekem még egyetlen egy használhatatlant se sikerült kifogni ebben az 5-7 dollátos szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest