Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patesz #12223 üzenetére
Ilyenkor megesik, h a nagyobb TDP-jű processzorhoz másmilyen hűtést fabrikál a gyártó. De ez esetben nem találtam kétféle hűtést, alighanem ezeket egyféle hűtéssel szerelték.
A másik,h 4 magos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör is kell, lehet, h ezeket kétféle alaplappal gyártották, egyet a kisebb 2 magos processzorokhoz, egyet meg a 4 magosokhoz. De nem találtam eltérést a fellelhető lapok között.Tehát elvileg belerakod, és menni fog.
A hűtés majd kicsit többet fog dolgozni, de bírni fogja.Alighanem a 3 procin kívül a többi Sandy Bridge alapút is viszi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platformDe csak próba alapon.
Ugyan Googleztam kicsit, de nem találtam olyan fórumokat, ahol említették volna, h csereberélgették a különféle processzorokat. Remélhetőleg az Asus nem korlátozta le a BIOS CPU mikrokódjait, és az összes HM65-ös chipsetbe illő processzort kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest