Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #11935 üzenetére
Amiket én felsoroltam, azokkal szerelték amúgy a T61-eket gyárilag, tehát azok 100%, hogy jók (legfeljebb ha nagyon régi a gyári BIOS, frissíteni kell).
Lehet próbálkozni más 800 MHz-es FSB-s procikkal, de pl. nem vagyok abban egészen biztos, hogy a Lenovo BIOS támogat pl. egy T6600 CPU-t. (Celeron dual-core T3000-rel láttam már az aprón T61-et, de hogy az nem gyárilag volt benne, az biztos.)
*
Más: én is megerősítem, hogy a GL40 chipset nemhivatalosan, de teljesen jól kezeli a nagyobb 800 MHz FSB-s Penryn magos procikat - egy Fujitsu Amilo Li3710-et upgradeltem Celeron T3000-ről T8300-ra most délután, úgy néz ki, hogy működik minden: speedstep, maximális órajelet is jól kezeli, nem tekeri a ventit stb. (Egyben kapott a noti 4 GB RAM-ot, egy SSD-t és egy W10 telepítést is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő