- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Üdv ismét mindenkinek!
HP620 laptopban CPU upgrade Intel T9500 procival sikeres!
A chipset GL40. A hivatalos listában nincs benne, hogy ezzel a processzorral kompatibilis lenne, de mégis megy. Bár ez a specifikációkból gyanítható volt.
Túl nagy sebességbeli ugrást az előző T4500-as procihoz képest viszont nem érzékelek egyenlőre, igaz eddig csak bootoltam az új konfiggal meg kikapcsoltam a gépet, valamint tudni kell, hogy a Win7 rendszerem már 6 éve nem volt újratelepítve, lehet az is visszafog ezt-azt. Egyenlőre nem Benchmarkoltam, mert még pasztázni kell, de fogok majd egy vadi új telepítésű rendszeren utána.
Minden esetre mükszik. Úgyhogy a dolog Confirmed
Következő projektem HP 6570b-ben kijelző csere FullHD-ra a gép teljes szétszerelésével. Az lesz az igazi buli.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged