- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bdbogyo #11541 üzenetére
Nem tudok róla, h a processzort lehetne húzni, saját magának állítgatja az órajelét. (a turbo is magától működik)
Nem cserélhető, az alaplapra van forrasztva.
Ez a processzor netbookokba, meg tabletbe való.
Laptopba kevés. Vagyis én egy laptoptól nem ilyen gyatra működést várok el, szóval igazából kár volt megvenni a gépet, ha lassúnak tartod.Ez a platform bővebb leírása:
http://prohardver.hu/tudastar/intel_bay_trail_platform.htmlVan ezekből 4 magos is, azok jól használhatók érintőképernyős hibrid notikhoz (Asus Transformers Book), de ez sajnos csak ilyen lassú lesz.
Valóban csak egy ram slot van.
Hát ez f×sza.
Meg se néztem, mikor először kérdezted, ezért írtam, h a meglevő 2giga mellé még inkább egy 4-est vegyél, h legyen 6giga.
De akkor ki kell venni a kettest, és egy négyest a helyére betenni.
Az mkv-t lejátssza, nem?
A streamelés már nem tudom mennyire fekteti meg.Halott platform az ilyen, pláne aki használná is a gépet, nem csak levélnehezéknek. Sajnálom, h az eladó rábeszélt (mert biztos nem magadtól választottad, hanem megkérdezted a boltban az eladót, és erre mondta, h ez már alkalmas jól netezni - jártak már az utóbbi időben páran így).
Én visszavittem volna (miután otthon kiderül, h milyen semmire való gép), és rá borítottam volna az asztalt a bolti eladóra.Mondjuk a gyártókat se értem, h mi értelme van ezeknek a környezetvédelmi szempontból kizárólag veszélyes hulladékként beazonosítható termékeknek. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest