- DUNE médialejátszók topicja
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy HP 530-ban procit cserélni.
Jelenleg egy Celeron M 520 ketyeg benne és jó lenne valamilyen 2 magos C2D-t beletenni.
Itt egy kép a rendszerről:Mire figyeljek, milyen proci jó bele (HP oldalán nem találtam kompatibilitási listát)?
533Mhz FSB-s procik jók csak bele? Stepping mindegy, vagy chipsetfüggő és a gyártó nem korlátoz a kompatibilitásban? Milyet érdemes venni, ha valamilyen 2 magost szeretnék bele, ami nem fogyaszt sokat?
Net, Youtube és kis irodai progik mennének rajta. Youtube-nál a 945GM a korlát, így felesleges a legerősebb C2D-t bele tenni szerintem. TDP-ben van hasonló proci C2D-nél (30W)?
Köszönöm előre a válaszokat!TDP nem a hűtés miatt fontos, mert kivett alaplapra rakok bármekkora hűtőt, hanem a deszka tápellátását nem akarom leterhelni és minél hosszabb ideig használni.
Egy bontott gépről lenne szó, aminek fele nem megy (DVD meghajtó portja, kijelző, akksi stb), de ilyen célra nekem még megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest