- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy HP 530-ban procit cserélni.
Jelenleg egy Celeron M 520 ketyeg benne és jó lenne valamilyen 2 magos C2D-t beletenni.
Itt egy kép a rendszerről:Mire figyeljek, milyen proci jó bele (HP oldalán nem találtam kompatibilitási listát)?
533Mhz FSB-s procik jók csak bele? Stepping mindegy, vagy chipsetfüggő és a gyártó nem korlátoz a kompatibilitásban? Milyet érdemes venni, ha valamilyen 2 magost szeretnék bele, ami nem fogyaszt sokat?
Net, Youtube és kis irodai progik mennének rajta. Youtube-nál a 945GM a korlát, így felesleges a legerősebb C2D-t bele tenni szerintem. TDP-ben van hasonló proci C2D-nél (30W)?
Köszönöm előre a válaszokat!TDP nem a hűtés miatt fontos, mert kivett alaplapra rakok bármekkora hűtőt, hanem a deszka tápellátását nem akarom leterhelni és minél hosszabb ideig használni.
Egy bontott gépről lenne szó, aminek fele nem megy (DVD meghajtó portja, kijelző, akksi stb), de ilyen célra nekem még megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Microsoft Excel topic
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx