- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10348 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy nem csak a chipkészleten és az azonos TDP értéken múlik a dolog? Tehát ha jól értem amit írsz, akkor egy mobil négymagos i7 többet eszik az azonos TDP osztály ellenére?
Egyszer végignéztem az összes C855-t a Toshiba oldalán (jó sok volt...) és összeírtam egy listát, hogy milyen processzorral szerelt változatok jelentek meg belőle. A legerősebb amit ebbe a sorozatba tettek az az i5 3230M volt. Tehát négymagossal nem adták ki. Akkor teljesen valószínűtlennek tartod, hogy működni tudna benne egy négymagos?
"Memóriavezérlés proceszorba van integrálva, így annak függvénye részben (BIOS korlát), de amint látom ennek nem lesz akadálya." Hogy érted, hogy nem lesz akadálya?
Úgy tudom, hogy nincs Full HD változata. Ez az olcsóbb konzumer gépek közé tartozott, ha jól sejtem. Végül is már a matt, pixelhiba mentes kijelző is előrelépés lesz. Milyen árban mozognak ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest