Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10348 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy nem csak a chipkészleten és az azonos TDP értéken múlik a dolog? Tehát ha jól értem amit írsz, akkor egy mobil négymagos i7 többet eszik az azonos TDP osztály ellenére?
Egyszer végignéztem az összes C855-t a Toshiba oldalán (jó sok volt...) és összeírtam egy listát, hogy milyen processzorral szerelt változatok jelentek meg belőle. A legerősebb amit ebbe a sorozatba tettek az az i5 3230M volt. Tehát négymagossal nem adták ki. Akkor teljesen valószínűtlennek tartod, hogy működni tudna benne egy négymagos?
"Memóriavezérlés proceszorba van integrálva, így annak függvénye részben (BIOS korlát), de amint látom ennek nem lesz akadálya." Hogy érted, hogy nem lesz akadálya?
Úgy tudom, hogy nincs Full HD változata. Ez az olcsóbb konzumer gépek közé tartozott, ha jól sejtem. Végül is már a matt, pixelhiba mentes kijelző is előrelépés lesz. Milyen árban mozognak ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest