- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
annak idején jártam itt EZZEL a kérdéssel, végső választ viszont akkor nem kaptam. - mármint tényleg elég csúnya hangja volt a műveletnek... inkább hagytam is a fenébe az egészet, gondoltam annyit nem ér (különösebb probléma nem volt a billentyűzettel, csupán esztétikailag akartam rendbe rakni)
most viszont ismét aktuális volna a takarítás, pontosabban nagy szükség volna rá, mert több billentyű lenyomását random mód érzékeli. illetve nagyon remélem, hogy csak takarítás gondja van...
tehát a kérdésem ismét az lenne, hogy vajon rosszul csináltam e valamit, vagy csupán paráztattam magamat és így kell kijönnie annak a billentyűzetnek?
köszi előre is!

ui.: ITT is, mintha ragasztó fénylene a billentyűzet alatt (gondolom a videó készítése előtt már egyszer ki lett véve) - tehát akkor az a hang "rendben" van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Starlink
- PH! Szakszervezet
- Könyvajánló
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx