Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Ja én is úgy tudom, hogy sima tartozás miatt is lehet indítani eljárást... persze nem vet túl jó fényt egy cégre...
mi is hasonlóval foglalkozunk, PDA-kkal, navival, stb majdnem ez az üzletág...
hát sajna csak azt tudom mondani, vannak notórius nemfizetők, de hál' Istennek még nem kellett ilyen módszerhez folyamodnom...de a válság miatt a közeli jövőben sajna előfordulhat ilyen és egyre jobban el kell gondolkodni a FAKTORÁLÁSON, ugyanis a fentebb említett pénzügyi akármi ezt takarhatja, lényege röviden, hogy pl. multinak akarok beszállítani, aki 60-90 napra akar fizetni, de nekem a pénzem egészséges forgatásához max. 30 nap elégséges, de minél rövidebb, annál jobb, akkor az eladott áru 1-2%-ának fejében a bank megfinanszírozza nekem és a szállítás után azonnal megkapom a pénzem. Persze ez árrés-veszteséggel jár, de valamit valamiért - vagy finanszírozz és ugyanezt kifizeted a saját hiteled kamataira, vagy faktoráltass...
vannak sajnos olyan cégek, akik nem fizetnek, cégről-cégre járnak és ezt mindenkivel el akarják játszani és sok tartozást halmoznak fel... de olyan kicsi a magyar piac, hogy hamar híre megy ezeknek a cégeknek... sőt, ha egy adott beszállítói-vevői érdekeltségi (laza) kör egyből nagy értéket vásároló "új" céggel találkozik, egymás közt le is informálják az adott jelentkezőt... hát kicsi a világ, főleg a HUNGARIAN REALITY
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest