Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Kérdés, hogy vissza lehet-e tenni, miután szédszedtem? Itt 5:46-nál szikével szedegeti le egyenként azokat a műanyag pöcköket, ami tartja az egészet. Szóval gyanús, hogy ha ezeket egyszer lekapargatom, akkor nem lehet visszatenni, ugye? Gondolom ez úgy van kitalálva, hogy ha szétszeded, akkor már egy újat raksz a helyére
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A családban egy hölgynek sikerült leöntenie a billentyűzetet unicummal..
Asus X550LB. Azóta vacakol a billentyűzet (nagyon kevés billentyű működik), illetve néha a touchpad is. Szétszedtem és a fő probléma, hogy a billentyűzet alatt van egy műanyag fólia (X-el jelöltem a képen), amitől nem tudom kitakarítani. Ezt el lehet távolítani véglegesen? Van valami funkciója, vagy menni fog simán, ha leszedem róla? Illetve amit bekereteztem a képen, azt a réteget is el kéne távolítani, mert az is teljesen átázott. Annak pedig a touchpad hibájához lesz köze gondolom.
Elképzelhető, hogy ez végleg tönkretette a billentyűzetet/touchpad-et vagy ha kitakarítom és/vagy kiszárad, akkor megjavul? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest