Új hozzászólás Aktív témák
-
stavross118
újonc
Sajnos semmire nem reagál.
Viszont az tuti, h ilyen sz@rt többet nem veszek. És teljesen igazatok van, hogy az olcsó most is drága lett. Boltban megvettem, vittem a gépet is, a srác szakszerűen kiválasztotta a megfelelő csatlakozót, ami nekem is menne és nagyon szakszerűen a 19V-ot vagyis kicsit többet(a töltőn), mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
Mondjuk a töltő garanciális még, bár szerintem kiröhögnek, ha beviszem és elmesélem a kis sztorimat. Meg, ha olyan szinten javítanák meg mint a töltő, akkor inkább nem. -
stavross118
újonc
-
stavross118
újonc
Sziasztok!
Egy univerzális, után gyártott öltő miatt valszeg, amin állítható a feszültség az Emachines laptopom többet kapott, mint ami egészséges. Szerelőhöz még nem vittem el, de égett szaga van.Mire készüljek? Kuka az egész?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest