- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
Van egy Toshiba satellite c50-a-19u laptopom. a gyári akku tönkrement olyan szinten, hogy a gép már nem is érzékelte. Végűl, ha benne volt az akksi a monitor nem kapcsolt be indítás közben. Ha kivettem az akksit, akkor indult hibátlanul. Vettem új akksit, a jelenség nem változott. Ha benne van az akksi akkor a képernyő nem kapcsol be, ha kiveszem és anélkül indítom akkor megy hibátlanul. Win 10 van a gépen. Energiagazdálkodási beállításokat néztem, minden jónak néz ki. Mi lehet a probléma? -
gyalu 1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire E14 laptop (ismerősé). Gyárilag win 8 volt rajta. Első alkalommal a hiba úgy kezdődött, hogy nem indult el a windows, hibajavítás sem segített. Fogtam és felraktam a win 10-et. Gyalultam mindent, teljesen "szűz" rendszerrel adtam vissza. Működött is szépen a gép, egészen múlt hétig (nagyjából egy hónapot). Jelenség: Indulásnál durván belassult, majd kb. 10 perc után kiírta, hogy a win hibát észlel, ezért leáll. Majd próbálkoztam a gép alaphelyzetbe állítással, de nem segített. Újra raktam a windowst, gyalultam mindent, de a jelenség nem változott, iszonyú lassú teljesen új rendszerrel is. Ezek után hardver hibára gyanakszom. Ötlet valakinek? Milyen irányba tapogatózzak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest