Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Papaj x
üzenetére
Helo!
Vedd ki a wifi modult, majd kapcsold be a gépet. Ha bebootolt, kapcsold ki és szereld vissza a modult. A szerelést természetesen akku és táp nélkül csináld. Ha így sem működik, akkor vissza kéne tenni valahogyan a régi biost. Egyébként miért kellett a bios frissítés? -
Müszi
senior tag
válasz
pempellini
üzenetére
Hello!
Ez csak arra jó hogy 100%-ig kiszűrd a VGA hibát. Változó ideig működik még. Lehet hogy a következő nagyobb melegedése és kihülése után már nem indul el. Jó esetben néhány hónapot még elevickél. Sajnos azt javíttatni (golyózni) vagy cserélni kellene minnél előbb. -
Müszi
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Bocsi nem okításnak szántam amit írtam. Én csak arra szerettem volna rámutatni, amit amit radio11 fórumtárs is írt, hogy létezik akkus megoldás is a laptopoknál RTC táplálására.
A litium elemek valóban drágák, de óriási a belső ellenállásuk, ezért az önkisülésük is elhanyagolható. Mivel a laptopoknál a power akku állandóan csatlakoztatva van elvileg így ott az olcsóbb akkus megoldás is elégséges, mivel a jobbminőségű cella is képes akár több hónapon keresztül is táplálni ennek az áramkörnek a csekély szükségleteit. Persze itt a töltő áramkörről is gondoskodni kell, így már nem egyértelműen praktikusabb a megoldás, ezért lassacskán áttértek az egyre mérséklődő árú litium elemekre itt is. -
Müszi
senior tag
válasz
Csokiii
üzenetére
Lapot felejtsd el, nem jellemző, hogy ilyen hibát produkáljon. Ha gondolod fuss egy kört a billentyűzettel, próbáld meg megbontani, ill. kiszárítani. Be tud taknyosodni a fóliák között, de nemigazán lehet hozzáférni kitakarítani. Az átvezetésekkel is lehet probléma, szóval nagy eséllyel cserélni kell úgy is. De legyen több szerencséd vele, mint nekem volt.
-
Müszi
senior tag
válasz
radio11
üzenetére
Igen, én is nemrég futottam bele asztali gépnél hasonló hibába. Azért ott is le tud merülni. Régebbi notiknál még jóval kisebb méretű és kapacitású elemet használtak ezért fordult elő sűrűbben a probléma. Mostanában azért már a laposokba is 2032-es kerül beépítésre gondolom az ilyen problémák elkerülése végett. Főleg akkor fordul sűrűbben elő, ha akkut kivéve asztaliként van használva, illetve desktopnál a gép tápja kikapcs után le van választva a hálózatról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Apple Macbook Pro 14.1 - I5-7267U - 16Gb - 256Gb ssd
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze nem vagyok én olyan tudor, mint aminek most esetleg láccódok. Az olyan problémákhoz, témákhoz amikhez nem igazán értek, inkább csak olvasási közelségbe férkőzök
.
Pyttawrx