- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Papaj x #7074 üzenetére
Helo!
Vedd ki a wifi modult, majd kapcsold be a gépet. Ha bebootolt, kapcsold ki és szereld vissza a modult. A szerelést természetesen akku és táp nélkül csináld. Ha így sem működik, akkor vissza kéne tenni valahogyan a régi biost. Egyébként miért kellett a bios frissítés? -
Müszi
senior tag
válasz
pempellini #6546 üzenetére
Hello!
Ez csak arra jó hogy 100%-ig kiszűrd a VGA hibát. Változó ideig működik még. Lehet hogy a következő nagyobb melegedése és kihülése után már nem indul el. Jó esetben néhány hónapot még elevickél. Sajnos azt javíttatni (golyózni) vagy cserélni kellene minnél előbb. -
Müszi
senior tag
válasz
Dell XPS #6404 üzenetére
Bocsi nem okításnak szántam amit írtam. Én csak arra szerettem volna rámutatni, amit amit radio11 fórumtárs is írt, hogy létezik akkus megoldás is a laptopoknál RTC táplálására.
A litium elemek valóban drágák, de óriási a belső ellenállásuk, ezért az önkisülésük is elhanyagolható. Mivel a laptopoknál a power akku állandóan csatlakoztatva van elvileg így ott az olcsóbb akkus megoldás is elégséges, mivel a jobbminőségű cella is képes akár több hónapon keresztül is táplálni ennek az áramkörnek a csekély szükségleteit. Persze itt a töltő áramkörről is gondoskodni kell, így már nem egyértelműen praktikusabb a megoldás, ezért lassacskán áttértek az egyre mérséklődő árú litium elemekre itt is. -
Müszi
senior tag
válasz
Csokiii #6397 üzenetére
Lapot felejtsd el, nem jellemző, hogy ilyen hibát produkáljon. Ha gondolod fuss egy kört a billentyűzettel, próbáld meg megbontani, ill. kiszárítani. Be tud taknyosodni a fóliák között, de nemigazán lehet hozzáférni kitakarítani. Az átvezetésekkel is lehet probléma, szóval nagy eséllyel cserélni kell úgy is. De legyen több szerencséd vele, mint nekem volt.
-
Müszi
senior tag
válasz
radio11 #6392 üzenetére
Igen, én is nemrég futottam bele asztali gépnél hasonló hibába. Azért ott is le tud merülni. Régebbi notiknál még jóval kisebb méretű és kapacitású elemet használtak ezért fordult elő sűrűbben a probléma. Mostanában azért már a laposokba is 2032-es kerül beépítésre gondolom az ilyen problémák elkerülése végett. Főleg akkor fordul sűrűbben elő, ha akkut kivéve asztaliként van használva, illetve desktopnál a gép tápja kikapcs után le van választva a hálózatról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest