- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Dell XPS #5697 üzenetére
Egyelőre nem bontottam meg a laptopot, de kitapasztaltam, hogy a borítást hol kell megnyomni, ha nagyon ingadozna a háttérfény és akkor általában fixálódik.
Mivel én nem értek a géphez annyira, inkább egy haverommal bontom majd szét, de ő egyelőre külföldön van. Addig is várok, aztán ha lesz vmi kérdésem akkor majd még írok...
-
Sir Sparrow
tag
Dell XPS & f27: Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Sir Sparrow
tag
Dell XPS & f27: A gépen végigfutattam a 3DMark-ot (nem tudom, hogy ez terheléstesztnek megfelelő-e?). Hozta a szintet a videókártya és a vizsgálat közben meg sem rezdült a képernyő. A legtöbb esetben akkor van a háttérfény "ingadozás", amikor mozgatom a fedelet, de van, hogy random is előjön, de mozgatásnál mindig ingadozik egy picit.
Van egyéb tesztlehetőség a hiba okának szűkítésére még a gép megbontása előtt? Érdemes egyáltalán külső monitorra kapcsolnom (még nem próbáltam), hogy az kizárjon vmit a hibalehetőségek közül? -
Sir Sparrow
tag
Dell XPS: Amikor működik, akkor milyen teszt lefuttatására gondolsz pontosan?
f27: A VGA probléma gondolom kiderül, ha külső monitorra kapcsolom a gépet, mert akkor ott is sötétnek kell lennie vagy villognia kell a kijelzőnek, amikor éppen a saját kijelzője is villog vagy sötét, ugye?
-
Sir Sparrow
tag
Köszi a segítséget Dell XPS és f27!
Rendszerint az elfeketedést egy becsukás kinyitás orvosolja, persze időnként ezután még vibrál, na meg akkor is ha mozgatom a kijelzőt, de szerencsére még nem sötétült el véglegesen. Én nem értek hozzá, de mivel mozgatáskor és teljes becsukás után csinálja a hibát főleg, még így is lehet Videókártya hiba? Még egy dolog: Azt vettem észre, hogy az elsötétedést majdnem mindig megoldja egy képernyő kikapcs-bekapcs. Értem ezalatt, hogy vagy ha lecsukom és kinyitom a képerynőt vagy akkor is ha elaltatom lecsukás nélkül és felébresztem, szóval ilyenkor nem is mozgatom a képernyőt! Nem tudom ezek infók birtokában lehet-e szűkíteni a hiba forrását? Mennyibe fáj ez majd nekem szerintetek (cserealkatrész + munkadíj)?
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion dv5-ös gépem és az a problémám, hogy a kijelzője elsötétült teljesen.
Először csak enyhén villódzott néha - főleg mikor ki-be csuktam, de véletlenszerűen is csinálta -, viszont most először teljesen elsötétült. Ha lámpával megvilágítottam az LCD-t, akkor azért látszódtak a dolgok, de fedél lecsukásra nem jött vissza a kép (háttérvilágítással lehet vmi?). Elaltatás-ébresztés után újból volt képernyőm, de kicsit féloldalas (az LCD egyik fele kicsit sötétebb volt), de pár villódzás és megint jó volt minden. Mi lehet a baj? Hogy lehet orvosolni? (Garanciám már nincs rá!)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest