- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Egy Asus K50AB típusú laptopom van, 2009-ben vettem, szóval már nem is garanciás. A problémám az lenne, hogy a szerkezet egyszerűen nem akar bekapcsolni, tegnap még kifogástalanul működött, ma reggelre meg semmi, abszolúte nem megy. Amikor töltőn van a gép, akkor világít egy kis led, nálam zölden, ha fel van töltve, pirosan ha épp töltődik. Na már most semmiféle led nem ég, mintha be sem dugtam volna. A töltővel nem hiszem, hogy probléma lenne, azon is világít a zöld led, áramot kap, a laptopnál a töltő csatlakozónál nincs betörve sem.
Tudna esetleg valaki valami hasznos segítséget adni? Előre is köszi! -
Rájmó
tag
Köszi szépen mindkettőtöknek.
Esetleg ha megtudod, hogy pontosan milyen teflonos zsír az, szólhatsz nyugodtan
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Egy MSI VR610X-266HU laptopom van, és a mostani időben a ventilátor zörög,darál, néha már filmnézés közben is zavaró nekem. Ja igen, a gépet 1 éve vettem, és sajnos nincs már rajta gari
Tud valaki valami home-made megoldást, vagy mindenféleképpen ki kell cseréltetnem? Ha igen, mennyibe fáj egy ilyen csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő