- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PG989
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5735z Intel T3200 cpu; SSD rendszerlemez, HDD ODD-ban ( HD Sentinel szerint mindkettő hibátlan). WIN 8, Chrome elsődleges böngésző, AdBlock Plus, Avast Antivirus - rendszerbetöltési keresés lefuttatva
2009 februárjában vásároltam. A hibák nagy része két napja jelentkeztek. (Androidot rootoltam és Cyanogenmod-ot telepítettem, az Android telepítése után kb két nappal jöttek elő a problémák, nem hinném, hogy van összefüggés)A következő hibák lépnek fel (Munkahelyi hálózaton vagyok, más gépeknél ezek a hibák nem lépnek fel.):
Ha hálózati kártyán kapcsolódok az internethez, akkor gyakran csak a második, vagy harmadik frissítésre töltenek be a weblapok hibásan (pl FB esetén csak a felső kék sáv tölt be, alatt üres marad, néha betölt a weblap nagy része), gyakori a SSL hibaüzenet (AdBlock Plustól függetlenül)
[SSL]Ha WIFI-n keresztül kapcsolódok az internethez, akkor a weboldalak betöltődnek rendesen (nincs ssl hiba, nem maradnak le weblaprészek), de akkor is előfordulnak nagyon gyakran grafikus hibák
pl.:
Chrome
Crome2letöltések megszakadnak (forrástól függetlenül)
a képeket és a weblapok grafikus elemeit hibásan jeleníti meg (mind Operán, mind Chrome-ban)
Opera
van olyan pdf, amit korábban hibátlanul megnyitott, de most hibás Chrome-ban (Operán hibátlan, más gépeken szintén hibátlan ugyanez a fájl)
PDFvan egy beépült reklám-bizgentyűm, ami kikapcsolt AdBlocknál betölt (korábban nem vettem észre az AdBlock miatt) mind Mozillán, mind Chrome-ban (a tegnap telepített Operában nem jelenik meg. Sajnos minden eddigi erőfeszítésem ellenére nem sikerült megszabadulnom tőle.)
reklámLehetséges az, hogy vírus okozza? Remélem nem hardver hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest