Új hozzászólás Aktív témák
-
morzseya
csendes tag
válasz
highness #1387 üzenetére
Ha új aksit vennél, akkor azt javaslom, hogy a következőképpen használd:
Amikor asztalon van a gép és feltöltött az aksi, akkor vedd ki (akár a gép kikapcsolása nélkül). Így megkíméled a felesleg elhasználódástól.
Én is így tettem eddig minden alkalommal, igaz leginkább olyan helyen használom a gépemet, ahol be is tudom dugni. Pont ezért nem is viszem magammal, csak ha előre tudom,h most szükség lesz rá. (Könnyebb is a gép nélküle) Az aksim még 3 év után is bírja az átlag két óra működést. Vásárláskor sem bírt sokkal többet. Jelenleg az everest szerint az elhasználódottság mértéke 7%!
-
morzseya
csendes tag
válasz
hoember 2 #1381 üzenetére
Én elektronikára tippelnék, bár nem értek túlságosan hozzá.
Mindig ott lenne a folt a kijelzőn ha azzal lenne a gond, és nem lehetne kitrükközni, ahogy most is teszem. Ebből gondolom.
A kijelző és az elektronikája kapható külön egyáltalán? Mert ugye csak ebben az esetben számít valamit is a javítási költséget tekintve, hogy melyik a rossz. -
morzseya
csendes tag
válasz
hoember 2 #1378 üzenetére
Sajnos vagy szerencsére nem színeződött a másik monitor, csak a beépített.
Amióta a fényerőt a maximumon tartom, és kikapcsoltam azt az energia takarékos opciót,h x perc után kapcsolja ki a monitort, azóta csak bekapcsolást követően rózsaszín egy kicsit és utána már nem. Mintha meghülyítené a sok ki-be kapcsolás és persze a kis fényerő.
-
morzseya
csendes tag
válasz
RexMaximus #1359 üzenetére
Most tapasztaltam egy új jelenséget:
Amennyiben leveszem a fényerejét a monitornak, akkor pár másodperc alatt kiterjed nagyobbra a rózsaszín folt, illetve a jobb oldalon alul is megjelenik. -
morzseya
csendes tag
válasz
RexMaximus #1359 üzenetére
-
morzseya
csendes tag
válasz
morzseya #1357 üzenetére
Válaszolt levelemre a szerviz, amiből sajnos nem lettem okosabb:
"A készüléknek így látatlanban igen összetett hibája lehet.
Mindenképpen azt javasolnám, hogy be kellene hozni a szervizünkbe egy pontos hiba megállapításra."
El tudom képzelni mennyire összetett lehet egy típushiba, és nyilván nem írják le levélben, hogy ez egy 70k-s panelcsere, hanem vigyem be és kifizettetik a bevizsgálás díját. Ha -
morzseya
csendes tag
Sziasztok!
- Fujitsu Siemens Pi 1536
- 2006.09.xx
- A monitor bekapcsolódásakor rózsaszínes az egész képernyő. Ez kb fél perc alatt kitisztul, kivéve a bal alsó részt. Itt kb 1 óra használat után mondhatni rá,h nem látszik már.
- Ráírtam még csak a szervizre,h típus hiba-e, mennyibe fog fája, stb...Előre is kösz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest