Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiMedia lejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, ez megoldotta a gondot. Igazából azért nem ezzel kezdtem, mert nem rég (kb. egy hónapja) takarítottam ki. Viszont közben lakáskorszerűsítés volt, úgyhogy sok por volt a levegőben, ez okozhatta, hogy gyorsan megint poros lett.
Most idle állapotban 45 fok körül van a processzor a winchester és a GPU is. Kb fél óra játék után (ami mostmár nem szaggat) 59 fok. Persze a könyv-a-gép-alá-hadd-szellőzzön mod használatával.
Előtte idle állapotban a GPU és a CPU is 55 fok körül, játék elindításakor 65-70 fok, 15 perc játék után 90 fok.
-
törölt tag
Kösz a választ, a HDD sentinel szerint 100%-os a winchesterem, tehát tényleg nem azzal van a baj. A processzor se 100%-on pörög.
Tudom, hogy nem igazán játékra tervezték, nem is játszok sokat, szerintem azért bírnia kellene. Sőt bírta is. Még annak utánajárok, hogy hátha esetleg a játék kapott egy olyan frissítést, amivel baj van.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy hp g62-a70eh típusú notebookom, amit decemberben vettem. Már akkor is szépen melegedett, de a működésével nem volt gond. Most hogy itt a nyár, viszont jönnek a gondok, Counter-Strike sourceozni szoktam rajta, most gyakorlatilag 2 percig képes futtatni, utána elkezd fenemód szaggatni. A másik, hogy a HDD is nagyon melegszik, windows/linux telepítés közben is és system diagnostics HDD tesztje alatt is thermal shutdown. (Lehet, hogy kettő összefügg?)
(a noti alá még egy kisebb könyvet is tettem, hogy szabadabban tudja fújni a levegőt a ventillátor)
Olvasgattam a fórumban, de nem tudom eldönteni, hogy ez normális még vagy már szervízelni kéne?
Lehet valahogy csökkenteni a HDD maximális fordulatszámát?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx