- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee26
csendes tag
válasz
Frosttide #10974 üzenetére
Sziasztok, hasonló a problémám !
Egy idő óta nem jön hang a laptop hangszórókból, nekem is lenovo g580, win7-tel.
Gyárilag rajta volt egy ilyen dolby advanced audio v2 nevü progi vagy mi, és egyik nap egyszercsak nem jött a hang és kiirta hogy nem sikerült inditani a dolby audio program illesztőprogramját. Illesztőprogramot sehol nem találtam az interneten pontosan ugyanezt a verziót, de egy dolby audio advanced nevüt találtam leszedtem telepitettem, de telepités végén kiirja ugyanazt a hibát, és azt irja, vagy illesztőprogram ujratelepitést vagy számitogép ujrainditást csináljak. Mondom ezek nem segitettek. Ezután leszedtem a dolby-t és anélkül probáltam mert hangkártya attol még van rajta gondoltam, és rajta volt egy ilyen conexant smart audio hd nevü progi is. Ezt is leszedtem róla, de akkor sincs hang, csak a fejhallgatón keresztül. De ha kihuzom nincs hang pedig ugy jelzi az ekvalizer vagy mi mintha szolna ( lent a tálcán a hangszóró ikonnál pattog a zene alatt egy csík, az utal elvileg rá hogyszól éppen a hang ). Most tehát nincs se dolby se smart audio, és a smart audiot azota leszedtem ujat a netről, de azt nem is tudom ujra feltelepiteni, azt irja ki hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen: Ehhez az illesztőprogramhoz nem található eszköz. De az eszközkezelőben továbbra is minden rendben nem jelez hibát, tehát gondolom a hangkártya müködne. Gondolom akkor a jack csatlakozó lyukkal lesz a gond. De lenovo szervizbe bizttos nem adom nagyon rosszakat olvastam róluk. Bocs, ha nem jol irtam le , nem vagyok hozzáértő annyira. Ha tudna valaki segiteni megköszönném, további infókat természetesen megadok ha ez igy kevés.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged