Új hozzászólás Aktív témák
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7113 üzenetére
A problémát én értem van egy gép aminek sötét a kijelzője!
És nem megy benne a másik gép kijelzője se! Ugyanakkor az invertert áttéve a jó gépben működik a saját kijelzője viszont a hibás gépből származó kijelzőn így sincs fényMármint én valami ilyesmit értek
(#7114) AtiGef
Szia!Próbáld meg hogy kikötöd a billt és külsőről megnézed meg marad e a hiba! Ha nem akkor bill csere!
Mikor volt ez kitakarítva ? Mikor folyt bele az alkohol ? Én is így jártam nem rég! És nekem 3 nap volt mire rendesen kiszáradt! Mert látszatra száraz volt! De kiderült hogy mégse! -
BénaNyurga
aktív tag
Ha több memória modul van a laptopban azt még megpróbálhatod hogy kiveszed az egyiket megnézed hogy hibázik vagy se aztán ezt felváltva! Ezzel kitudod szűrni a memória hibát! Nagyon ritka hogy egyszerre mindkét modul elromlik ha ez lenne az oka...
Próbálj meg még drivereket frissíteni! De ez hogy 1 óra után stabil lesz a gép ez furcsa...
Nem igazán találkoztam még hasonló hibával... Nem lehet hogy van valami progi ami lefogja a gépet ennyire ?
Vírus vagy valami amit rendszeresen felraksz ?Akkor lehet egy szerviz látogatás lenne a legjobb...
Biztos ami biztos
-
BénaNyurga
aktív tag
Itt tudsz utána olvasni a dolognak! Nekem lemezen van...
Hát nem 5 perc
-
BénaNyurga
aktív tag
A két hiba jelenség nem biztos hogy összefügg! Az egyik akku hibára utal a másik VGA(alaplap hiba lesz) Elég komoly a gond! Keresd fel vele KillHates kollégát remek szakember! Garanciával javít gépeket! Hátha tud vele foglalkozni
Gittu
Ezt kéne tenned -
BénaNyurga
aktív tag
A driver összeakadás nem feltétlen egy folyamatos jelenség!
Nekem volt nem rég egy MSI M670 notim amit úgy vettem hogy rossz! Jelenség a következő volt:
Volt hogy indulásnál kékhalál volt hogy 2-3 óra után kékhalál volt hogy 1 napig semmi!
Újra raktam a gépet leszedtem a legfrissebb drivereket és megszűnt a kékhalál minden formája! -
-
BénaNyurga
aktív tag
Esetleg nem melegszik túl a gpu ? Hőmérsékleteket néztél ? Kitakarítva mikor volt? Szerintem ha nyáron boltban vetted garinak még kell rá lennie! Azzal járnál a legjobban!
Gépet mikor raktad újra ?Bár én a driver hibát kizárnám...
Sajnos előfordulhat... Bármi egybnől hibás vinyó... rossz hűtés... stb!
Jobban jársz szerintem ha beviszed szervizbe! Tuti le van róla a gond és nem tippelgetsz!
Mert ha pl orvoslod a porblémát később újra jelentkezik és akkor már nem lesz gari akkor mi van ? -
-
BénaNyurga
aktív tag
Üdv szétszedtem az ACER Aspire One billjét és letakarítottam csontra!
Összeraktam megvártam még kiszárad nem nyugodtam bele hogy nem jó...
És láss csodát működik! Most is erről írok í-gombot néha kicsit erősebben kell megnyomni de érzékel minden gomb!Örülök neki csak most a berendelt billel nem tudom mi legyen xDDD
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
peter0117 #7055 üzenetére
Ez remek hír
mindig jó ha a legnagyobb hiba az oprendszerben keresendő
Bár általában a Júzer a hibásde nem sértegetünk senkit
KillHates
Vga javítás mennyi lenne ? KB?
Vga cserét mennyiért vállalsz ? Nem bízom benne hogy rendesen feltudok rakni pár gappedet!
Volt egy ajánlatom Érdekes volt egy 3470-ati kártyára a 7720ZG-be az egy dolog
Mondtam a srácnak kell rá gari legalább 1 hét elkezdi csak ha ő szereli be mondom nem csak ha te szereled be más nem fog belenyúlni Elkezdi ő így nem vállal garit mondom jó akkor keresek tovább! -
BénaNyurga
aktív tag
Az intel atom N455 dual core
osztott 2 magos nem ? Azaz 1 magban két 2 virtuális mag ?
ha hülyeséget írtam akkor bocs -
BénaNyurga
aktív tag
Nem nem ez ciripelt mint mondtam az az MSI-volt!
És ennek a hőfoka közel se járt az általad leírt 70°-hoz
Játék után Péterrel mikor néztem 63°-volt! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7029 üzenetére
megpróbálom! Mert amit vettem laptopot abban hibás a kártya ! Lehet érdemes vele foglalkozni javítás téren ?
M8600GT van benne 256 GDDR3.
lehet megveszem ezt a 8400GS-t max megpróbálom javíttatni a másik kártyát és csak elviszik így a gépet egy
35-37 körül és akkor valamennyi profitom is lenne rajta(#7031) KillHates
átgondolom a javítást és ha mellette döntök akkor megkereslek priviben
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7026 üzenetére
Értem akkor érdemes garisat venni gondolom én...
Kár akkor lehet felhagyok inkább a projekttel és megy alkatrészbe a noti! Most hozták 20-ezrembe került de ha még ráköltök 20 ezret akkor már nem érdemes eladásra kínálniHát nem gyenge Aida azt írja 20% elhasználódottságú és így is simán megy 6 órát
gyárilag 8 órás lenne ?Ajánlottak egy 8400GS-t 12 ezerért érdemes vele foglalkozni ? vagy nem ártana megnézetni valakivel hogy mókolt e ? Egyátlag kívülről hogy lehet rájönni megpiszkálták e a kártyát ?
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #7023 üzenetére
Dell XPS
Csak mert WIN7 rendszeresen kiír ilyen 9 óra 20 perc üzemidőt Aida meg 7-8 órátSzia! Felesleges bele procit raknod és csak AMD mehet bele! KillHates kollégának általában igaza van! Ha kiment benne az alaplap akkor lényegtelen milyen proci lesz benne!
Egyébként Socket 754
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7022 üzenetére
Köszi
Felvettem vele a kapcsolatot! Kár hogy csillagászati árakon mérik ezeket a kártyákat!
Lehet az lesz belőle hogy ebay-ről rendelek! Ami itthon 23 ezer pl egy 512-es 8600GTAz kint csak 7-8 ami azért nem mind1! Bár ki tudja működik e még nem vásároltam Ebay-en
Akksi időt mivel érdemes nézni ?
(ma megnéztem 2 filmet folyamatosan neteztem)
És az akksi így bírta 16:50-től 22:45-ig- ha azt írom 6 órás az akksi átlaghasználat mellet akkor nem mondok sokat ? -
BénaNyurga
aktív tag
Üdvözlet! Acer Aspire 7720ZG
Lehet tudni hogy ebbe milyen vga van(gyárilag) illetve egy normálisabb mennyibe kerülhet bele ?
Illetve mi az ami a legjobb lenne bele és még elbírja ? -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7017 üzenetére
Várom a választ közben elkezdtem egyeztetni egy másikat
Így árfüggvénye lesz a dolog! Ha 4 ezernél olcsóbban tudsz szerválni akkor nyerő vagy! Egyenlőre 4 ezerre van egy ajánlat! Csak nem pesten van
Így 4650 lenne postával!Néztem a bolti árakat és ilyen 9900-tól 15900-ig vannak :S hát ennyit nem fizetek ki az biztos
-
BénaNyurga
aktív tag
Szerintetek ez a bill jó lehet a notimba ?
Kinézetre teljesen megegyezik!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
LaptopSystem #6964 üzenetére
Lehető legjobb dolog amit tehetsz
Mire jó a garancia ha nem arra hogy éljünk vele ?
Kevesebb fejfájás! Mert utólag garit bukni és mondjuk olyan hibával szembesülni ami akár a laptop végét is jelentheti nem éppen a legköltséghatékonyabb megoldás !Várom a visszajelzést hogy mit mondanak a szervizben
Üdv: Laca
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
LaptopSystem #6962 üzenetére
Akkor meg van oldva a probléma!
Képeket mentsd el go szerviz és cseréljék! Vagy javítsák!
Ne nyúlj bele ne hogy gari vesztés legyen a vége!
Képeket mindenképpen vidd el nekik! Mert ugye időszakos hiba legyen rá bizonyítékEsetleg elküldenek a sunyiba mert a szervizek nem fogadják el a HDD-sentinel által kiírt dolgokat!
Mivel nem elfogadott HDD-tesztelő program nem is pontos és hibázik is! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
LaptopSystem #6960 üzenetére
Főleg akkor cserélj progit ha ez a hiba lassulással nem jár ha van hangja a vinyónak hallod hogy összevissza pörög olvas esetleg kattog akkor tuti az a hiba ha nincs lassulás vagy valami észlelhető
Akkor sanszos lehet a program hiba vagy a laptopnak a vezérlője alaplapja hibázhat! Nem tudom pontosan minek nevezik ezt az egységét a laptopnak
De gondolom mivel én sokat asztali PC-vel foglalkoztam olyan lehet mint mikor nekem az alaplapon kiment a S-ATA vezérlő és onnantól csak ata volt azzal a sajnálatos gonddal hogy itt nincs két vezérlő!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
LaptopSystem #6957 üzenetére
Kipróbálnám egy másik laptopban!
Ha ott is ez a helyzet akkor sajnos az utolsókat rúgja a vinyó!
Ha csak ebben akkor lehet vezérlő hiba meg bármi és az akármi!Helyedben valamelyik vinyós topikban érdeklődnék mert ez nem feltétlen laptop hiba!
Hát reméljük csak az! Ha van kisebb vinyód pattintsd be és akkor kiderül!
Szerintem a vinyó lesz a ludas vagy még próbálj meg egy dolgot ez velem előfordult már egyszer!
Hogy hülyeségeket írt a HDD Sentinel!Másik verzióra cseréltem és soha többet nem kaptam semmilyen hibaüzenetet a vinyóról!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6954 üzenetére
Hát haa van valami gondja eladni nem tudod! Esetleg letöltőgépnek jó lehet másra ebben a formában nem igazán alkalmas! egy proci csere belefér az nem összeg többet én nem fordítanék rá!
Dell XPS
Jogos a kérdés!
szerintem is várd meg KillHates-t mert általában tudja mi a bibi!
-
BénaNyurga
aktív tag
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #6939 üzenetére
Elvileg 9x-szorzóra kéne váltania 1800mhzra!
Esetleg biosban ha nem is engedi állítani azt még meglehetne nézni hogy van e valami beállítás!
Ami pl valami ilyesmi szokott lenni AMD-nál hogy Agressive stb... ez ilyen választható opció!
Esetleg még egy bios resettel belehet próbálkozni!Alaplap akksi ki alaplap elem ki várni 5-15 percet vissza bekapcs! Hátha!
Viszont ha nem értesz hozzá akkor ezt bízd valaki olyanra aki szedett már szét laptopot!Vagy a default beállításokat bekérni!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6938 üzenetére
Hmm... Érdekes...
Azt próbáld meg hogy ha mozgatod az egeret kurzort jobbra balra akkor is stabilan 800 a CLOCK ?
Szorzó változatlan marad?
Mert akkor valami más gond lesz...
Indíts el egy stabilitás tesztet ahol csak a CPU-van bepipálva! és utánna less rá erre a képernyőre!
Ha akkor is 800 akkor valami gond van viszont ha akkor nem akkor csak visszaveszi a szorzót a gép!Viszont ha stabilan mindehogy 800 akkor passzolom a dolgot mert ez nekem KÍNAI
-
BénaNyurga
aktív tag
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6931 üzenetére
Ezt kéne kb látnod
Felső az épp aktuális órajel ami sosem szinte sosem azonos!
Alul bekarikázott az FSB ami mindig állandó!
CPU Alatt a szorzó stb...Semmi gond valahogy sejtettem hogy ilyesmi lesz!
Szóval ha ezt a képernyőt látod ott mennyit mutat a proci ??
Ha nem kirívóan alacsony akkor valszeg egy új rendszer megoldja a gondot! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6927 üzenetére
Aida szerint hol ?
AIDA64 CPUID?Ott mutat reális értékeket!
Utána ha nem megy valami akkor rakd újra az XP-t!
Hátha beszedtél valami vírust! Vagy valami oprendszer bibi!Ha akkor se jó akkor tényleg a nagy szakértelmű emberekre bíznám!
Nem azt nézed el véletlen hogy ez egy 3100+ Palermo magos aminek 800MHZ az FSB-je ?
100/98 az még tökéletes nem okozhatna lassulást rakd újra az XP-t valószínű hogy valamit elnéztél és a rendszer azért lassú mert már öreg! 4 év még állásban is sok egy laptopnak
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6924 üzenetére
A vezérlőpult nem mérvadó! Elsőkörben próbálj be egy friss telepítést!
Vélhetően még ddr1-es mamória van benne de majd az AIDA választ ad erre a kérdésre!
Esetleg az lehet a gond még hogy energiatakarékos módban fut a laptop!
Próbáld meg átállítani az energiagazdálkodásnál! Jobb ötletem most nincs!Vannak itt nagy szakik akik biztos találkoztak már ilyennel! Őszintén én még ilyet nem nagyon láttam!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6922 üzenetére
Esetleg még BIOS-ban érdemes beletúrni szigorúan ha értesz hozzá!
És engedi a gép hogy hozzányúlj az órajelekhez! A lassúságot nem csak proci okozhatja!Merevlemez oprendszer elhasználódottság! Talán memória is de ilyenről nem igazán hallottam!
Esetleg még az hogy manapság 512MB-ram semmire se elég...De ha eddig stabil volt akkor elsőkörben egy formázást javasolnék! Esetleg körbenéznék vírusok terén ha az se megoldás akkor ellenőrizném a vinyó állapotát HDD Sentinellel! Ha az se jó és értesz hozzá akkor jöhet a BIOS de csak ha értesz hozzá és a laptop engedi! Amit kétlek a laptopok többsége semmilyen formában nem hagyja az usert az órajelekhez hozzányúlni!
Everest vagy AIDA azt is megmondja milyen ramod van! Esetleg ha friss telepítésen voltál túl még az is megtud viccelni hogy nincs fent minden megfelelő driver erre meg a DRIVER Genius nevű programot ajánlom!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #6920 üzenetére
Szerintem semmi nincs elállítva benne! Csupán ha nem használod akkor az energiatakarékosság érdekében a laptop visszaveszi a teljesítményt!
Ezt ellenőrizheted egy CPU-Z progival vagy akár az Everest vagy Aida programjával ami írja a jelenlegi processzor teljesítményt nézd meg hogy ha pl futtat egy flash videót is 800mhz e a proci teljesítménye
Intel atom proci van ebben a laptopban amivel most írok! Flash videó alatt 1666Mhz
Ha bezárom leesik 950MHZ-ra -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #6918 üzenetére
Jam el is felejtettem mivel itt is sokan olvasnak igaz nem tartozik a tárgyhoz!
Garanciális javítás lesz a fenti ügyletből! Mivel szerintem úgy se jutnánk dűlőre!
-Én állom a javítást! a vevőnek!Killhates ha tudja meg megcsinálja! Ez úton is nagyon köszönöm hogy segít a szakértelmével! És ajánlom mindenkinek mert korrekt és remek szakember!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6916 üzenetére
Pont valami ilyen tudok ocsóért kicsi kinai blokk nincs alku van megoldás érdekelne
Dell XPS
köszönöm néked is a kínai piac megsegítésére tett fáradozásod
http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_one_aod255e_elado/hsz_1-50.html
Hozzá kellene most is róla írok! Csak külső billel!
Lényegében lehet hiányos darab is csak működjön csere billjeim lennének!
Ebbe kakaó ömlött kitisztítottam nem vártam meg hogy kiszáradjon és ha berakom nem bootol be a gép! Amint kihúzom elindul!
Eleinte meg beragadó gomb visszajelzést adott folyamatos sípjellel! -
BénaNyurga
aktív tag
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #6904 üzenetére
Erről a típusról lenne szó
-
BénaNyurga
aktív tag
Acer Aspire One - hoz tud valaki billentyűzetet? Ha igen, mennyiért??
-
BénaNyurga
aktív tag
T. Nagyérdemű
Eladtam ma egy XA2529 notit! Vevővel majd 2 órát teszteltük átvétel előtt minden flottul ment!
Egy akksi lemerülésen kívül! De ezt orvosoltuk és hálózatról folytattuk a tesztelést egyszer se lassult nem melegedett mindig patent mód indul!-Haza vitte és flottul be is kapcsolt
-Majd telepített egy progit újraindította és a gép meghalt még a bisoig se jut el
-Ledek világítanak és állítása szerint mint ha cd-ről szeretne olvasni!
-Nem akarok neki kárt okozni meg magamnak se és mivel annyira nem ért hozzá sőt semennyireÍgy kérdésem az lenne hogy okozhat e ilyet ha szállítás közben mondjuk rázkódott stb??
Garit vállaltam rá de nem venném vissza csak bevizsgálás után! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6895 üzenetére
Egyetértek szerintem ez simán garanciális csere (javítás) lesz!
Persze nem kell kihangsúlyozni hogy odalett ütve mert akkor egyből arra fogják!Elfelejtődött hogy a gépre nincs Gari
Mert nyeremény gép! Akkor keresni kell egy szakit de azért meglehet próbálni hátha még is van rá gyártói! -
BénaNyurga
aktív tag
A gyárónál azt írják hogy ez egy téves riasztás!
Alábbiakat javasolják a júzereknek
FN gomb lenyomása mellett indítani
vagy FN+F1+F12Lényeg hogy tartsd nyomva az FN-gombot!
Remélem igazuk lesz és tényleg csak ennyi a gond ha valami más akkor vidd be egy dell szervizbe!
De XPS kolléga nyílván többet tud erről! -
BénaNyurga
aktív tag
Annyit megérhet hogy szerzel egy normális billt mert nem nem kötelező hogy felismerje a billt!
Most próbáltam Fuji laptopomnál ha le van tiltva az USB Boot Funkció akkor semmit nem ismer fel ami USB-n van
Se pendrive se egér se Keyboard!
Viszont live lemezen belül mennie kéne! Linuxon belül LIVE ott már van minden ami USB-n van!
Ha ott sincs akkor valami nagyobb gikszer van és kell keresni valakit aki tudja javítani!-vagy bontani ahogy szeretted volna!
-
BénaNyurga
aktív tag
Nem hiszem hogy a Reset ezen segít
-ha van rendszer a gépen annak fel kell állnia bill nélkül is jobb esetben
-kivétel vannak olyan laptopok amik nem indulnak el bill nélkül(ezt onnan tudod hogy a bios kiírja hibának hogy nincs bill)Egyet kell értenem Dell XPS kollégával!
Vélhetően más bibi lesz!Köszönöm az infót: "alapjáraton meg csak az "ACER" logo jelenik meg."
-ezzel csak az a gond hogy nem tudjuk hogy kifagy e a gép vagy se
-vagy másért áll meg indulásnál
-egyáltalán hogy jutott odáig hogy csak az Acer embléma van??Jó lenne valamit tudni az előéletéről
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #6849 üzenetére
Azt hiszem eltévedtem és nem értem
Kéne valami BIOS szaki aki ért is ehhez! -
BénaNyurga
aktív tag
Valami nem stimmel! Mert az új laptopoknál és a régieknél se erre kell átnevezni a biosokat
Itt egy videó hátha ad némi instrukciót!
http://www.youtube.com/watch?v=l6GRhsvP-og
Bár már lövésem sincs hol tartok
-
BénaNyurga
aktív tag
3A22 jelzésű BIOS Acer FTP oldaláról
Ebben benne van a BIOS file is ha csak az kell!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6826 üzenetére
Hát őőő
Kicsit se volt vicces mert a bal kezem a kézfejemtől a lapockámig lezsibbadt és az újbegyeim szépen megégtek!
Egy élmény volt azóta csak földelt kesztyűben dolgozom munkaasztalon lekábelezveCs***
ebben igazad van hogy ez a kicsi is sok sőt...
azóta elővigyázatos vagyok csak tudod ami neked természetes arról hajlamos vagy megfeledkezni!beldeczki
Akkor kell szerezni egy olcsó töltőt
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6822 üzenetére
Töltőnél még nem sikerült megrázatnom magam soha!
Viszont egy egyszerű kis elemes fényképezőgép szétszedésével megszívtam! Volt meglepetés mire képes 4db AA ceruza elem ! Ha feltölti a tekercset! Olyan gyorsan még fényképezőgépet nem dobtam el!
Tényleg csak jót akartam! Eszembe se jutott hogy körültekintőbb legyek mert nekem természetes!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6817 üzenetére
Gondoltam én balga hogy aki ilyenbe akar kezdeni ezzel tisztában van!
Igen képes áramütést okozni még kihúzott állapotban is! Ezzel tisztában vagyok!Ezért szokás néha fázis ceruzát használni!
És most jön hogy:
-bocsánat gondoltam egyértelmű hogy nem áram alatt szedjük szét!
-lelkiismeret furdalásom lesz mindjártMivel én már 20-30 töltőt szétszedtem eszembe se jutott mert nekem természetes hogy szétszedem!
És figyelek rá! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #6811 üzenetére
Hmm!
Személyes tapasztalat hogy van kinek még 500 forint is számít nem hogy 5 ezer!
Sokszor van hogy nekem is! És olcsóbb egy egy órás műtét egy kis cinnel és kábellel mint újat venni!
Sajnos ilyen az ország és egyre ilyenebb lesz!beldeczki
Akkor az inkább cserés lesz! Mert hiába cseréled lefog olvadni a kábel ugyanúgy! Ebbe bele se kezdj!
Azt hittem kiszakadt vagy hasonló-Ha csak valaki aki ért is hozzá nem tudja kiküszöbölni a melegedést!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #6806 üzenetére
Az
Első ilyen kliensemnél eltörtem a burkolatot mert nagyon feszes és könnyen törik!
De én is arra gondoltam hogy hátha van csavar leszedtem minden matricát ami mondjuk ajánlott is! Mert olyan is volt a kezembe amiben volt csavar a közepén az egyik matrica alatt és azt sikeresen eltörtem!Úgy hogy biztos ami tuti matricákat leszed megnézni nincs e véletlen rejtett csavar!
Ha nincs akkor sok sikert a szétszedéshez! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
beldeczki #6802 üzenetére
Óvatosan érzéssel szétpattintható és ha van érzéked hozzá akkor visszatudod forrasztani a panelra!
Csak legyenek hozzá megfelelő eszközeid!Fuji betegség hogy a laptop töltőjénél a kábel csatlakozásnál nagyon gyenge az anyag és könnyen reped törik!
Én már többet is szétszedtem forrasztottam! Nyomtalanul eddig még nem sikerült! De lényeg a működésben és nem az esztétikában van szerintem! (olcsóbb forrasztani mint újat venni)
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #6798 üzenetére
A lan kontroller tuti jó win2000-re is!
Így már lesz neted és akkor szedj le egy D.G.-t és húzd le a legfrissebb Drivereket
Ugyan nem értem miért kell a win2000 az már iszonyatosan elavult! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #6797 üzenetére
win 2000-re
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
turbobusa #6794 üzenetére
találtam egy intel 82801EB ICH5-öt AC97 driver hátha felmegy!
,
És egy Lan drivert is de ezek xpre vannak de ha jól emlékszem ennek xp-re is fel kell mennie vagy nemJavítsatok ki ha hülyeséget mondtam
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6777 üzenetére
Ne csalj ez lett volna a következő tippem
Ötlet tolvaj
!
De formázás után hogy marad meg az adathalász progi vagy vírus??
tacsko0
Esetleg még azt próbáld meg ha nem eredeti amit ugye nem tételezünk fel meg ilyet nem ajánlunk mert az szabályba ütköző !Szóval szerezz be egy másik telepítőt mert lehet hogy az van megbuherálva amit felraksz!
-
BénaNyurga
aktív tag
Én megpróbálnám lefrissíteni a legújabb driverekkel a gépet! Mert az okozhat hasonlót!
Nekem az régen asztali gépnél megoldotta!Továbbá kapcsolj ki minden futó alkalmazást automata indításokat vedd ki mert az is okozhatja!
Ha ezek nem segítenek akkor még utána olvasok! De nekem a driver frissítések és hogy lelőttem a az automata indulásokat segített anno! -
BénaNyurga
aktív tag
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
KillHates #6764 üzenetére
Akkor szedjék szét és takarítsák ki amennyire tudják ??
Alkohol vagy ilyesmi szóba jöhet??
Tegnap este történt a baleset megmondom mit mondtál és lehet hozzád fordulnak ha tudsz vele kezdeni valamit! Valami árajánlatot ha javítható küldenél privibe ? Gondolom képlékeny az ár de úgy kb hogy milyen árakkal számoljanak ? -
BénaNyurga
aktív tag
Ajj megint egy kérdés
Szerintem főleg Kilhates-hez
Adott egy laptop állítólag nagy drága drab (400e körüli)
Gari elvileg van rá de beleömlött egy pohár forró kakaó működés közben ezzel tudsz kezdeni valamit?
Több infóm nincs csak hogy márkaszervizből haza lett zavarva az illető
A gép értékében nem vagyok biztos de mondjuk nem is mérvadó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest