- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
concrete
üzenetére
Bios resetet mindenképp ejtsd meg. Esetleg még próbáld meg azonos órajelű rammal, de teljesen idegen gépből származóval, hátha a két ramnak küldtél be egyszerre valami stat feszültséget.
Egyszerűen vidd be egy jobb számtech boltba, és kérd meg, hogy előtted nézzenek bele ramot, és ha nem megy benne, kompatibilitási hibára hivatkozva úgy sem kérnek semmit.Hivatalos körülmények közt valóban lapcsere, vagy gyári lapjavítás, ehez www.ec-co.hu
Viszont nem tudom, hogy tudnak-e neked segíteni magánszervizesek, akik itt PH-n is hirdetnek, mert kivágott memóriavezérlővel nem találkoztam még én sem hála Istennek

-
Atos23
senior tag
válasz
concrete
üzenetére
Bízzunk benne, hogy kivetted az akkut és levetted a tápot a RAM helyreigazításánál (na és vártál pár másodpercet, míg elkóborol a villany a kondikból). Ha nem, ugorj a 5-ös pontra.
1. BIOS reset, majd próba
2. Indítsd el RAM nélkül a gépet. Sípol?
3. Indítsd el az egyik rammal külön, majd próba
4. Indítsd el a másik rammal is külön, majd próba
5. Valamit rövidrezártál, jobb ha megiszol egy nyugtató sört.Gari?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx