Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen egyet értek F27 kollégával, az IR6000-es tényleg egy kis egyszerű gép. Ha olyan jellegű hiba van, amit meg tud csinálni az IR6000 akkor azzal állok neki (pl régi ACER, vagy valami asztali alaplap), de ha komolyabb a gond akkor beviszem és megy a nagy 32 millás Martin-ba. Az megjavít mindent, hacsak nem maghibás és cserére szorul maga a chip. (bár már ez a hiba is javítható)
Ami még az IR6000-est illeti érdekes, de pont a vastagabb panelekkel szokott nekem gondom lenni; VGA kártyák, alaplapok... A minap javítottam meg egy másfél milliós fényképező digitalizáló IC-jét vele, pedig megmondtam a gazdájának, hogy ezt inkább hozzád kellene vinnie (sok ügyfelet irányítok feléd) nem fűztem a javításhoz sok reményt. Sikerült (bár ezt inkább a jó kellékanyagoknak és a szerencsének tudom be, mint az IR6000-es privilégiumának)
Más; a múlt héten voltam az ERSA fejtágítóján; hát elég elkeserítő dolgokat mondtak; nemsokára leáldozik a forrólevegős állomások reneszánsza, mert valami egész más technológiát találtak ki (persze kibaxásból, mert ez a mostani tökéletes arra amire használjuk) Pedig most terveztem egy ZM6810-es beszerzését...
Már ki is alkudtam egy jó árat, de amit az ERSA-nál láttam teljesen lelóhasztott... Úgyhogy garázsbehajtó és kerítés lesz az erre szánt pénzből
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest