Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Miért nem okozhatta a SP? Ha az SP megpiszkálta a video cuccot, akkor szvsz okozhatta. (egyébként egyszer én is láttam ezt a jelenséget valahol, de bazi régen volt, nem emlékszem a részletekre)
Talán hülye kérdés: a megjelenítő eszközöknél nem lehet a képet ''tologatni''? Vagy ez a lehetőség csak analóg jel esetén játszik?
Én egy régi Compaq-kal szívtam az SP2 miatt, ami valamit babrált a hanggal, minek következtében konzekvensen kékhalállal elszállt bejelentkezéskor. Frissen telepített SP1-es winnel minden ment mint a kisangyal, de ha az SP2 fölment akkor onnantól csinálhattam bármit, nem indult csak csökkentett módban, különben durr kékhalál. Nem is segített rajta csak a hangcsip letiltása az eszközkezelőben. Régi masina volt, nem is találtam semmi nyomát a jelenségnek a neten. Vannak ilyen parajelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest