- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Kopasz93 #13657 üzenetére
nem értem rögtön mindenki miért írja le a dolgot....
nah mindegy... nem az én dolgom...
csak elmesélem... egy prohardveren laptop szaki/szervizes (magát annak mondó) emberke... leírtam a gondom hogy nem bootol.... se kép se hang... mi volt a válasz??? "KUKA".... északi híd.... helo... új alaplap....
utána olvastam... megkérdeztem mást... erre kiderült csak hgoy a s*ar windows 10 a driverek miatt összeakadt és túl kellett hevítenem a laptopot hogy letiltson és a bios kilője magát..... lehűlt...és azóta megy a notim... vissza raktam a win7et és semmi baja...
persze ki is dobhatod... meg vehetsz új alaplapot.. majd valaki meg jól jár a laptopoddal vagy nyer rajta 40-50 ezret...
nah mindegy... nem is az én dolgom..
sok sikert a laptop "leírásában"... mindenesetre ha egyszer működött ....semmit nem csináltál vele és csak úgy hiphop másnap nem kapcsol be... szerintem bőven javítható vagy egy ilyen bios reset-el megoldódik a probléma... (megjegyzem nekem is azt írták hogy ha 15 mp-ig nyomva tartom a bekapcs gombot....majd resetelni fog a bios... nem igazán...
még így, jó állapotban se resetel akár 1 percig is nyomva tarthatom.... inkább sztem olvass utána hogy tudod újra flash-elni a biost usbről , van -e esetleg valami bill kombináció indítás közben hogy egyből usbről flashelje újra a biost... vagy próbáld meg másképp resetelni a biost!).... de majd a "hozzáértők" megmondják...
-
user12
őstag
válasz
Kopasz93 #13657 üzenetére
Murphy törvénye...ami elromolhat az el is romlik.
Lehet, hogy potom pénzért megveszed és örök élet lesz...de lehet, hogy két hét múlva beadja a kulcsot.
De sajnos az új cuccoknál sincs semmi garancia arra, hogy miután kicsomagod, tökéletesen fog működni - csak ott játszik a gari, itt meg ugye nem, max az eladó jóhiszeműsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest