- Blu ray írás és írási hiba
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
adika4444 #13047 üzenetére
Igen az adapter alapból nagyobb, tehát ezért is szorul, de nem csak azért szorul benne mert minden pendrive, billentyűzet usb-je minden szorul, de a nano a legszorosabb ugy meg az kicsi is szóval elég tréé.. nem tudom hogy csiszolni megmerjem e nagyon finom papírral nem-e megy tönkre amiatt.. mert a táskában sztem nem előnyös bennhagyni a portba, és akkor nehézkes a ki-be vétel..
de, leggyakrabban aksiról szokott ilyeneket csinálni, hálózatról nemtudom csinált-e ilyet.. igen tudom nem állítottam be ilyet, pontosabban 20%-ra van állítva és ilyen 70,80nál is szokta ezt csinálni..
nem, akkut soha nem vettem még ki belőle... hogy függ ez össze ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Blu ray írás és írási hiba
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest