- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VePe00
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Kb 2 éve vettem egy MSI GX 701-es laptopot (gf GT9600M, core2duo T5800) és valami gond van a videókártyával. A hiba úgy kezdődött, hogy nem tudom feltelepíteni a legújabb nvidia drivert, csak 257,8-ig, mivel ha újabbal próbálkozok, lefagy az egész (bekad a hang, lelassulás után, minden megáll, hard reset, ha nem megy egyéb módon). Ezek utána néhányszor elment a kép, használat közben fekete képernyő, majd amikor visszajött, mellesleg megjegyezte egy buboréküzenetben, mintha nem is lenne fontos, hogy a csatoló nem válaszolt, de helyreállt. Hm...Aztán elkezdtem észrevenni, hogy egyre gyengébb a fényerőm. Amikor új volt, sokszor vissza kellett vennem, mert túl erős volt. Most a fehér szín inkább szürkés (nem, nem koszos a kijelző
), olyan a kontraszt, mintha visszavettem volna. Az elején fel is akartam venni, azt hittem úgy maradt. Azóta néha pillanatokra bevillan (elmegy a kép, de olyan gyorsan jön vissza, hogy egy villanásnak látszik csak), ami egyre gyakrabban történik. Mivel pillanatnyilag itt nincs másik gépem, probléma lenne, ha tönkre menne. Lehet ezzel valamit kezdeni? Se új drivert, de támogatást nem ad már rá az MSI. A BIOS is a legújabb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest