Új hozzászólás Aktív témák
-
pappusz
csendes tag
válasz
NEMO1968 #2616 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet kedves Némó, megtörtént a vinyó teszt is ahogyan javasoltad, csak egyetlenegy sárga felkiáltójeles bejegyzés van a Hard Disk Sentinel szerint: " ATA ellenőrző összeg érvénytelen" de utánakerestem a google-on, ez állítólag csak a mérés pontosságát befolyásolja például a sebességtesztre vonatkozóan. Most cserélgetem a drivereket ahogyan Drk88 javasolta, csak ez olyan aprólékos dolog. Ha hétvégén nem jutok eredményre akkor irány a szerviz. Az is furcsa a számomra, hogy ilyen fagyásokat általában valamilyen művelet megkezdésekor vagy közben várnék, pl megnyitnék egy nagyobb fájlt, vagy dekódolnék valamit, ezzel szemben kb fele arányban nem is történik semmi, nem is vagyok a gépnél, csak mikor nyúlnék a géphez látom hogy nincs egérkurzor, csak az tűnik el, és semmire sem reagál, vagy másik alkalommal meg csak kék képernyő fogad. Semmiféle szabályszerűséget sem tudok felfedezni a problémában, mint pl a képernyőkímélő bekapcsolása vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest