- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Röviden megosztom veletek pozitív esetem:
Kaptam pár éve egy HP nx6110 notebookot, ami pár hónap használat után megadta magát, illetve elkezdett fagyni. Volt hogy pár óra működés után csinálta, volt hogy pár óráig nem ment majd hirtelen elindultak a programok stb. Kb. egy évet porosodott, majd végülis előszedtem hogy felteszem az apróhirdetésekbe.
Bevittem egy debreceni notebook szervizbe (privibe megmondom hova), ahol azt mondták rá hogy mivel alkatrész cserés (hogy mi volt a baja, nem derült ki, de alaplapi javításnak mondták), ezért kb. 23.000 Ft lesz a javítási költség. Kicsit sokkot kaptam, mert bár annyit még éppen megér a cucc, de nagyjából annyit, és mivel volt másik notebookom, berágtam és azt mondtam annyit nem adok egy javításért. Kértem hogy mennyibe számolnák be, azt kaptam hogy 8.000 Ft alkatrész áron. (jelzem hogy a kijelző pixelhiba mentes, hdd, ram, proci, wifi modul stb. minden jó volt benne) Nem hagytam ott, azt mondtam akkor porosodik a padláson.
Végül itt találtam egy fórumozót, aki bevállalta a javítást, visszapostázással együtt volt 13.000 Ft. Életemben először előre utaltam (és megfogadtam hogy ha lenyúlja a pénz, elmegyek Tatabányára, megveretem, vagy bedobálom az ablakát döglött notebook alkatrészekkel :-), és visszaküldte a működő notebookot - "magyar posta biztosan" csomagolva. Hogy végül tényleg javított, vagy csak egy másik alaplapot tett bele, nem tudom, igazából nem is nagyon érdekel.Ha valakinek régebbi HP notebookkal van gondja, jó szívvel ajánlom, bár valszeg nem csak ezeket a típusokat szervizeli.
Aki kéri, priviben megadom a javítást végző fórumozó nicknevét.
Üdv: WG
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Hyundai, Kia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest