- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Röviden megosztom veletek pozitív esetem:
Kaptam pár éve egy HP nx6110 notebookot, ami pár hónap használat után megadta magát, illetve elkezdett fagyni. Volt hogy pár óra működés után csinálta, volt hogy pár óráig nem ment majd hirtelen elindultak a programok stb. Kb. egy évet porosodott, majd végülis előszedtem hogy felteszem az apróhirdetésekbe.
Bevittem egy debreceni notebook szervizbe (privibe megmondom hova), ahol azt mondták rá hogy mivel alkatrész cserés (hogy mi volt a baja, nem derült ki, de alaplapi javításnak mondták), ezért kb. 23.000 Ft lesz a javítási költség. Kicsit sokkot kaptam, mert bár annyit még éppen megér a cucc, de nagyjából annyit, és mivel volt másik notebookom, berágtam és azt mondtam annyit nem adok egy javításért. Kértem hogy mennyibe számolnák be, azt kaptam hogy 8.000 Ft alkatrész áron. (jelzem hogy a kijelző pixelhiba mentes, hdd, ram, proci, wifi modul stb. minden jó volt benne) Nem hagytam ott, azt mondtam akkor porosodik a padláson.
Végül itt találtam egy fórumozót, aki bevállalta a javítást, visszapostázással együtt volt 13.000 Ft. Életemben először előre utaltam (és megfogadtam hogy ha lenyúlja a pénz, elmegyek Tatabányára, megveretem, vagy bedobálom az ablakát döglött notebook alkatrészekkel :-), és visszaküldte a működő notebookot - "magyar posta biztosan" csomagolva. Hogy végül tényleg javított, vagy csak egy másik alaplapot tett bele, nem tudom, igazából nem is nagyon érdekel.Ha valakinek régebbi HP notebookkal van gondja, jó szívvel ajánlom, bár valszeg nem csak ezeket a típusokat szervizeli.
Aki kéri, priviben megadom a javítást végző fórumozó nicknevét.
Üdv: WG
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx