Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyipower
csendes tag
Sziasztok,
DELL XPS 13 9310 laptopom lett LCD panelhibás. A képernyőnek látszólag semmi fizikai baja nincs, bekapcsoláskor még a DELL logo is megjelenik rajta, de aztán a kép elsőtétül, a gép pedig csak külső monitorról működik. Ezalatt az indikátor fény folyamatosan 2 piros és 7 fehér villogással jelzi a DELL LCD failure hibakódját.Voltam vele szervízben, ahol windows frissítést, BIOS frissítést és egy sor más driver frissítést is elvégeztek rajta, de egyik sem oldotta meg a problémát. Bele szerintem nem is néztek, és a gépet ezek után totálkárosnak minősítették, mondván, hogy csak teljes, gyári DELL panel cserével tudnának próbálkozni, de az több lenne, mint a laptop jelenlegi értéke, és az sem biztos, hogy megoldaná a problémát.
Százezreket erre a laptopra természetesen már nem szeretnék áldozni, de ha valaki tudna egy biztos javítási lehetőséget, megfontolnám. A fórumokon úgy olvastam, hogy utángyártott display kábel cserével meg lehet oldani a problémát, de ehhez forrasztani kell, ami az én képességeimet sajnos meghaladja.
Ha bárkinek van bármi javaslata, akár otthoni sufni tuningra, akár olyan budapesti szervízre, aki biztos kézzel old meg ilyen és ehhez hasonló problémákat, azt előre is nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Nyomtató topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx