- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyipower
csendes tag
Sziasztok,
DELL XPS 13 9310 laptopom lett LCD panelhibás. A képernyőnek látszólag semmi fizikai baja nincs, bekapcsoláskor még a DELL logo is megjelenik rajta, de aztán a kép elsőtétül, a gép pedig csak külső monitorról működik. Ezalatt az indikátor fény folyamatosan 2 piros és 7 fehér villogással jelzi a DELL LCD failure hibakódját.Voltam vele szervízben, ahol windows frissítést, BIOS frissítést és egy sor más driver frissítést is elvégeztek rajta, de egyik sem oldotta meg a problémát. Bele szerintem nem is néztek, és a gépet ezek után totálkárosnak minősítették, mondván, hogy csak teljes, gyári DELL panel cserével tudnának próbálkozni, de az több lenne, mint a laptop jelenlegi értéke, és az sem biztos, hogy megoldaná a problémát.
Százezreket erre a laptopra természetesen már nem szeretnék áldozni, de ha valaki tudna egy biztos javítási lehetőséget, megfontolnám. A fórumokon úgy olvastam, hogy utángyártott display kábel cserével meg lehet oldani a problémát, de ehhez forrasztani kell, ami az én képességeimet sajnos meghaladja.
Ha bárkinek van bármi javaslata, akár otthoni sufni tuningra, akár olyan budapesti szervízre, aki biztos kézzel old meg ilyen és ehhez hasonló problémákat, azt előre is nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest