- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elgato HD 60 S+
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapiszol
csendes tag
válasz
parandroid #260 üzenetére
köszönöm a válaszotokat, sokat segítettetek!
én is ebben a fórumban bevált, ''minimum'' feszültségértékeknél 2vel nagyobbakat használok, biztosan emgy minden. a gép lassulás ''eltünt'' lehet h az internal clock volt levéve, csak nem vettem észre, mindenesetre örülök neki..
még 1 kérdés: hogyan tudtok Ti lemenni 600 Mhz-re? az én procim a 740es, de a minimum szorzó, amit ajánl, az 6x-os, ezzel 800Mhz a minimum. más a procitok v én csinálok vmit rosszul?
ééés még1: szerintetek a fentebb tárgyalt % értékeknek mit célszerű megadni? v tökéletesen megfelelnek a ''gyári'' értékek?
üdv és köszönöm -
lapiszol
csendes tag
sziasztok
lenne egy - szerintem bagatel - kérdésem:
NHC progiban a CPU speed fülön vannak a min és max load sorok, ott lehet különböző százalékokat beállítani. kérdésem: ezek mire jók? a program a CPU terhelését a 2 beállított érték között tartja? ha nem csinálok semmit akkor is a min, értékkel dolgoztatja a procit, v mi?
elnézést a kérdésért, de állítgattam sokmindent, de ennek a funckiójára nem jöttem rá..
még 1 kérdés: ti nem vettétek észre h a NHC proci úgy cakkpakk kicsit lassítaná a gépet még akkr is ha az internal clock is 100%on van? v csak képzelődöm?
thx előre is a válaszokat
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 9410 2-in-1 notebook (i7-10610U / 16GB / 512GB SSD)
- MacBook Pro 2020 i7/16GB/512GB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest