Hirdetés
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapiszol
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
köszönöm a válaszotokat, sokat segítettetek!
én is ebben a fórumban bevált, ''minimum'' feszültségértékeknél 2vel nagyobbakat használok, biztosan emgy minden. a gép lassulás ''eltünt'' lehet h az internal clock volt levéve, csak nem vettem észre, mindenesetre örülök neki..
még 1 kérdés: hogyan tudtok Ti lemenni 600 Mhz-re? az én procim a 740es, de a minimum szorzó, amit ajánl, az 6x-os, ezzel 800Mhz a minimum. más a procitok v én csinálok vmit rosszul?
ééés még1: szerintetek a fentebb tárgyalt % értékeknek mit célszerű megadni? v tökéletesen megfelelnek a ''gyári'' értékek?
üdv és köszönöm -
lapiszol
csendes tag
sziasztok
lenne egy - szerintem bagatel - kérdésem:
NHC progiban a CPU speed fülön vannak a min és max load sorok, ott lehet különböző százalékokat beállítani. kérdésem: ezek mire jók? a program a CPU terhelését a 2 beállított érték között tartja? ha nem csinálok semmit akkor is a min, értékkel dolgoztatja a procit, v mi?
elnézést a kérdésért, de állítgattam sokmindent, de ennek a funckiójára nem jöttem rá..
még 1 kérdés: ti nem vettétek észre h a NHC proci úgy cakkpakk kicsit lassítaná a gépet még akkr is ha az internal clock is 100%on van? v csak képzelődöm?
thx előre is a válaszokat
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. ha ottt nincs semmi, akkor van érdekes dolog