Új hozzászólás Aktív témák
-
lapiszol
csendes tag
válasz
parandroid #260 üzenetére
köszönöm a válaszotokat, sokat segítettetek!
én is ebben a fórumban bevált, ''minimum'' feszültségértékeknél 2vel nagyobbakat használok, biztosan emgy minden. a gép lassulás ''eltünt'' lehet h az internal clock volt levéve, csak nem vettem észre, mindenesetre örülök neki..
még 1 kérdés: hogyan tudtok Ti lemenni 600 Mhz-re? az én procim a 740es, de a minimum szorzó, amit ajánl, az 6x-os, ezzel 800Mhz a minimum. más a procitok v én csinálok vmit rosszul?
ééés még1: szerintetek a fentebb tárgyalt % értékeknek mit célszerű megadni? v tökéletesen megfelelnek a ''gyári'' értékek?
üdv és köszönöm -
lapiszol
csendes tag
sziasztok
lenne egy - szerintem bagatel - kérdésem:
NHC progiban a CPU speed fülön vannak a min és max load sorok, ott lehet különböző százalékokat beállítani. kérdésem: ezek mire jók? a program a CPU terhelését a 2 beállított érték között tartja? ha nem csinálok semmit akkor is a min, értékkel dolgoztatja a procit, v mi?
elnézést a kérdésért, de állítgattam sokmindent, de ennek a funckiójára nem jöttem rá..
még 1 kérdés: ti nem vettétek észre h a NHC proci úgy cakkpakk kicsit lassítaná a gépet még akkr is ha az internal clock is 100%on van? v csak képzelődöm?
thx előre is a válaszokat
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged