Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
sajat ACPI modul irasaval foglalkozott mar valaki?

-
shev7
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszonom a fizikaorat

Ertem mit akarsz mondani, en is tisztaban vagyok ezekkel. Arra utaltam, azzal, hogy nem az energiatakarekossag a szempont, hogy nagyon ritkan hasznalom a gepet akksirol. Sok helyre kell magammal vinnem, de altalaban nem hasznalom ut kozben. Halozatrol haszlva meg ugye csak a villanyszamlan latszik meg, hogy mennyit fogyaszt. Szoval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem az szamit nallam, hogy 30 perccel tovabb megy igy az akksi, hanem, hogy kevesebbszer kapcsoljon be a venti. (mellesleg mig ezt a hozzaszolast irtam felporgott a venti kb 10 sec-re) Szoval mostmar a por miatt sem aggodom
(bar lehet hogy ezzel kapcsolatban hulyesegeket beszelek. Mellesleg ezeknek a gepeknek nincs igenyuk arra, hogy neha portalanitva legyenek belul, jonehany asztali gepben fel ev utan elegge durva dolgok szoktak kialakulni por tekinteteben...)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igazandibol a fo cel nem az energiatakarekossag, hanem a csendesseg. Van olyan, hogy ejjel sokaig fennt vagyok, es ilyenkor a ventillator zugasa is zavaro lehet. Persze abban igazad van, hogy normalis esetben taprol hasznalva a dynamic switching a jo megoldas.
Akkuról használva pedig ne akarj 3D-t renderelni. Miert ne?
-
shev7
veterán
Kiprobaltam ezt a programot en is, es nagyon elegedett vagyok. Levettem a proci sebesseget 600MHz-re az altalatok mar tesztelet feszultsegertekkel. Az eredmeny magaert beszel. 1,4es procim van. Normal hasznalat mellett is felkuszott a homerseklet 50 fok korulre. Most ezzel a beallitassal stabilan 40 fokon van, Ha a superpi-t futtatom, akkor is max 42 fok.
Probalgattam, hogy mire alkalmas a gep ezen a sebessegen, hat a tomcat betoltese, es egy project forditasa a vartnak megfeleloen kb 1,5x annyi idot vesz igenybe mint max sebessegen. Szoval munka mellett jobb ha maximumra engedem.
Viszont felmerult bennem az a kerdes, hogy huzamosabb hasznalat utan sem melegszik fel annyira, hogy a venti bekapcsoljon, az nem art a gepnek? Marmint arra gondolok, hogy a por azert bejut a gepbe, gondolom jo ha azt kifujja onnan neha
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÓRIÁS HP 470 G5 / Intel core i5 / NVIDIA 2gb dedikált / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest