- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Az általatok megadott értékek szerint csökkentettem én is a feszt, kis ráhagyással . Viszont utánna beraktam egy filmet, és kb fél óra után kifagyott, ujra indítottam, majd kis idő múlva 20-30 perc újra megfagyott ugyan úgy.
Ekkor egyértelműen a feszültség állítást véltem hibásnak, és vissza is állítottam, most jól megy a gép, bár filmet még nem néztem.
Késöbb eszembe jutott, hogy régebb a graphic fülnél beklikkeltem az auto idle time-ot, és 1 percre állítottam, le is teszteltem, hogyha nem történik semmi mozgás a gépen akkor egy perc után leveszi a frekit az általam beállítottra, ami 178/125 volt.
Lehetséges, hogy filmnézés közben is levette, és emiatt fagyott, vagy a fesz állítás tett be neki??
Már régebben is próbálkoztam gpu freki állítással, de még mindig nem találtam meg azt az értéket, amit normálisan lekezel, és stabilan megy, mert szinte mindig megfagyott egy idő után, ha valamilyen videos progit elindítottam.
Olyan programot nem ismertek amely automatán kezelné a gpu freki állítást, tehát ha szükséges növeli vagy csökkenti a teljesítményt, és nem powerplaynek hívják, mert Asusék felé az nem müködik sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Y50-70
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest