- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
adott a gepem, samsung x20. ez szerintem egy dtr gep a hordozhatobb fajtabol, elviselheto (kb 3-4 ora alapbeallitason) akku kapacitassal. ebbol szeretnek a leheto leghosszabb akkus uzemidot kihozni.
van benne x700, meg ati powerplay, elso lepes levenni akkus uzemnel a legkisebbre, igy 300akarmennyis orajelek helyett 100 mhz korul megy, meg gondolom a feszultsegeket is allitja hozza (alapbol ''kozep'' beallitasra volt leveve, olyan 200valahany mhz)
termeszetesen halozatrol menjen ahogy csak bir, asszem 350/330.
ezutan kovetkezik a proci, nekiestem notebook hardware control nevu, magan hasznalatra ingyenes progival. ebben lehet allitani hogy mekkora szorzokat allitson be, illetve mekkora legyen a proci feszultsege.
eddig teszteltem 800mhz-en es 1860mhz-en, 800 mhz nevleges feszultsege 0.988v, nekem kb 8 orat stabilan ment a prime 95 0.7v-ot beallitva (ez szepen az ulv valtozat nevleges feszultsege alatt van)
1860mhz-en 1.1v-ot probaltam, szinten kb 6 orat ment vele a prime 95, ugyhogy elso latasra stabilnak mondhato.
ezek a feszultsegertekek gyanusan jonk tunnek, mondom, ulv nevleges feszultsege is tobb (ulv ugye nem megy 1860mhz-en)
valamit biztos allit, mert 1v alatt azonnal lefagy mig picivel 1v folott a prime 95 jelzett hibat.
egyebkent 1860-on ennek a procinak a nevleges feszultsege 1,356v (annyi volt az alapbeallitas)
szal most tesztelek, majd beirom hogy mire jutottam. kerdesem hogy mas probalkozott-e ilyesmivel, ert-e el vmi latvanyos eredmenyt es lehet-e a proci ennyire jo vagy vmit megse ugy allitgat mint ahogy irja
este majd beszamolok rola mire jutottam, most epp a 1,2ghz-en tesztelem 0.812v beallitott feszultseggel es mar egy oraja megy. hosszadalmas folyamat lesz az osszes beallithato orajelet letesztelni
szerk: az ''ertelmesen'' azt jelentene, hogy overclockolassal nem akarok ebben a topikban foglalkozni, notit olvasztani nem kellemes
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest