Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
adott a gepem, samsung x20. ez szerintem egy dtr gep a hordozhatobb fajtabol, elviselheto (kb 3-4 ora alapbeallitason) akku kapacitassal. ebbol szeretnek a leheto leghosszabb akkus uzemidot kihozni.
van benne x700, meg ati powerplay, elso lepes levenni akkus uzemnel a legkisebbre, igy 300akarmennyis orajelek helyett 100 mhz korul megy, meg gondolom a feszultsegeket is allitja hozza (alapbol ''kozep'' beallitasra volt leveve, olyan 200valahany mhz)
termeszetesen halozatrol menjen ahogy csak bir, asszem 350/330.
ezutan kovetkezik a proci, nekiestem notebook hardware control nevu, magan hasznalatra ingyenes progival. ebben lehet allitani hogy mekkora szorzokat allitson be, illetve mekkora legyen a proci feszultsege.
eddig teszteltem 800mhz-en es 1860mhz-en, 800 mhz nevleges feszultsege 0.988v, nekem kb 8 orat stabilan ment a prime 95 0.7v-ot beallitva (ez szepen az ulv valtozat nevleges feszultsege alatt van)
1860mhz-en 1.1v-ot probaltam, szinten kb 6 orat ment vele a prime 95, ugyhogy elso latasra stabilnak mondhato.
ezek a feszultsegertekek gyanusan jonk tunnek, mondom, ulv nevleges feszultsege is tobb (ulv ugye nem megy 1860mhz-en)
valamit biztos allit, mert 1v alatt azonnal lefagy mig picivel 1v folott a prime 95 jelzett hibat.
egyebkent 1860-on ennek a procinak a nevleges feszultsege 1,356v (annyi volt az alapbeallitas)
szal most tesztelek, majd beirom hogy mire jutottam. kerdesem hogy mas probalkozott-e ilyesmivel, ert-e el vmi latvanyos eredmenyt es lehet-e a proci ennyire jo vagy vmit megse ugy allitgat mint ahogy irja
este majd beszamolok rola mire jutottam, most epp a 1,2ghz-en tesztelem 0.812v beallitott feszultseggel es mar egy oraja megy. hosszadalmas folyamat lesz az osszes beallithato orajelet letesztelni
szerk: az ''ertelmesen'' azt jelentene, hogy overclockolassal nem akarok ebben a topikban foglalkozni, notit olvasztani nem kellemes
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest