Aktív témák
-
Elrood
őstag
Nekem Asus L3800CA (ebben mobil proci van, többi paraméter nagyjából megegyezik). 1600Mhz-s a proci amit visszavesz a gép 1200mhz-re ha a gép alig van terhelve (Játékok alatt nem látszik, ugyanis a játékok erősen terhelik a procit, így mindig 1600-n kegyeg játék alatt).
Na amire ki akarok lyukadni (zajra):
Venti hőmérséklet hatására változtatja a fordulatszámot (39fok alatt nem forog).
Venti állandóan megy mivel ritka esetben megy 39 fok alá, inkább a 45-49fok tartományban szaladgál (venti 1-s fokozatban): PISZOK CSENDES.
Ha 50 fok főlé, már zajos, de így is csendesebb, mint az otthoni gépem:))
Asus L3800XX egy nagyon jó sorozat szerintem. Szép kép. Megfelelő 3d teljesítmény. -
dancsi
csendes tag
Hi,
en is manapsag beruhaznek notebook-ba, epp egy asztali procis valtozatott szemeltem ki: AsusL3800XL, proci: P4-2GHz.
Viszont egy ismerosom, felhivta ra figyelmemet, hogy 2 nagy problema fog felmerulni az asztali proci miatt:
1. Gyorsan leszivja az akkut, kb fel annyi ideig birja, mint a mobil procis.
2. Nagyon melegszik, ezert aztan folyton megy a ventillator, ami viszont zajos es zavaro.
Mit szoltok??? -
Den
veterán
vedd meg nyugodtan ha nem akarod sokat akkuról használni.
az asztali procis noteok előnye hogy olcsóbbak és nagyobb teljesítményüek mint a mobil procis gépek.
Hátrányuk a valamivel rövidebb akumlátoros üzem. De ez sem drámai mert a mai óriás noteok-ban a 15 colos kijelző, meg a dvd/cdrw, meg az ezer beépített dolognak amúgy is olyan nagy a fogyasztása hogy nem a proci fogyasztása a fő meghatározó. -
ar
tag
Hello mindNkinek!
A notebook.hu-n nem tudom felfigyeltetek-e a CLEVO asztali p4 cel és nemcel-el szerelt laptopokra? Igen kultúrális árér mérik, de sok lehangoló kritikát olvastam a desktop procis notebookokról. Van a valami tapasztalat felétek? Nagyon szívesen venném! Programozni (php,java), 2d/3d gfx hobbi szinten, meg némi zene, kellene a szokásos netezés és irodai jellegû tevékenységek mellett. Meg fusson rajta a Medal of Honor játszhatóan. :)
Szóval várom a véleményeket!
byte,
ar
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest