- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Nekem Asus L3800CA (ebben mobil proci van, többi paraméter nagyjából megegyezik). 1600Mhz-s a proci amit visszavesz a gép 1200mhz-re ha a gép alig van terhelve (Játékok alatt nem látszik, ugyanis a játékok erősen terhelik a procit, így mindig 1600-n kegyeg játék alatt).
Na amire ki akarok lyukadni (zajra):
Venti hőmérséklet hatására változtatja a fordulatszámot (39fok alatt nem forog).
Venti állandóan megy mivel ritka esetben megy 39 fok alá, inkább a 45-49fok tartományban szaladgál (venti 1-s fokozatban): PISZOK CSENDES.
Ha 50 fok főlé, már zajos, de így is csendesebb, mint az otthoni gépem:))
Asus L3800XX egy nagyon jó sorozat szerintem. Szép kép. Megfelelő 3d teljesítmény. -
dancsi
csendes tag
Hi,
en is manapsag beruhaznek notebook-ba, epp egy asztali procis valtozatott szemeltem ki: AsusL3800XL, proci: P4-2GHz.
Viszont egy ismerosom, felhivta ra figyelmemet, hogy 2 nagy problema fog felmerulni az asztali proci miatt:
1. Gyorsan leszivja az akkut, kb fel annyi ideig birja, mint a mobil procis.
2. Nagyon melegszik, ezert aztan folyton megy a ventillator, ami viszont zajos es zavaro.
Mit szoltok??? -
Den
veterán
vedd meg nyugodtan ha nem akarod sokat akkuról használni.
az asztali procis noteok előnye hogy olcsóbbak és nagyobb teljesítményüek mint a mobil procis gépek.
Hátrányuk a valamivel rövidebb akumlátoros üzem. De ez sem drámai mert a mai óriás noteok-ban a 15 colos kijelző, meg a dvd/cdrw, meg az ezer beépített dolognak amúgy is olyan nagy a fogyasztása hogy nem a proci fogyasztása a fő meghatározó. -
ar
tag
Hello mindNkinek!
A notebook.hu-n nem tudom felfigyeltetek-e a CLEVO asztali p4 cel és nemcel-el szerelt laptopokra? Igen kultúrális árér mérik, de sok lehangoló kritikát olvastam a desktop procis notebookokról. Van a valami tapasztalat felétek? Nagyon szívesen venném! Programozni (php,java), 2d/3d gfx hobbi szinten, meg némi zene, kellene a szokásos netezés és irodai jellegû tevékenységek mellett. Meg fusson rajta a Medal of Honor játszhatóan. :)
Szóval várom a véleményeket!
byte,
ar
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest