Aktív témák
-
pampika
őstag
Sztem is olyan 170k körül reális.Én most vettem egy t41-et 200k-ért (1,6 pentium m,512 ram,40 vinyó),2007. májusig garis még,angol xp pro van rajta.
-
mzprox
aktív tag
no senki többet?
-
mzprox
aktív tag
-
xedos
addikt
Nem akarlak elkeseríteni, de tényleg 170K körül érhet.
200K felett már T42-eseket is lehet kapni...
Most hirtelen egy T41P-t találtam 250K-ért boltban...
Vagy nézd meg itt a PH-n...
Bővebben: link -
mzprox
aktív tag
Ja és még egy infó: egyelőre még nem szeretném eladni (talán majd csak 1-2 hónap múlva) persze, ha valaki ajánl egy árat 200k felett már viheti is
, de kb. biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen.
Viszont jó lenne, ha képbe kerülnék, hogy mennyit kaphatok ezért a laptopért.
Szóval előre is kösz a beárazásokat! -
mzprox
aktív tag
Várok további árbecsléseket.
Az előbbire válaszolva: a haveromnak egy új acerja van és a képernyője teli lett függőleges csíkokkal... valszeg a billentyűzet karcolta ki..
A kijelző leírásánál lehet, hogy eltúloztam, de azt akartam, hogy reális ár alakuljon ki. pixelhiba elég gyakori jelenség és ezt leszámítva a laptop tényleg szuper állapotban van.
(egy használt noti kereskedőnél egy ilyet 210-ért árulnak, annak az állapotát nem ismerem, de nem valószínű, hogy jobb ennél) -
mzprox
aktív tag
van benne wireless lan, tracpoint+touchpad, kb 2,2 kg
-
mzprox
aktív tag
Hi! Szeretném, ha segítenétek nekem beárazni ezt a notebook-t (mennyi lenne reális eladási ára):
IBM thinkpad T41,
1,4 Ghz centrino 1mb cash
14'' xga
256 mb ram
40 gb hdd
7500 32 mb vga
magyar billentyű, szokásos protok, 2,5-3 órás akksi, xp pro rendszer
közel másfél év ibm gari
a gép tökéletes állapotban van kiv:, esztétikai hibák : 3 pont a képernyőn, amik oldalról észrevehetőek, mintha a kopások lennének-ezek szemből nem látszanak. + van még két pixelhiba viszonylag középen,. ezek látszanak, de igazából ,akkor ha rájuk fókuszál az ember.
szóval kb mennyiért adható ez el szerintetek? (az árnál tessék figyelembe venni, hogy nem Acer laptopról van szó, hanem egy IBM-ről)
THX!
Z.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest