-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lloth
újonc
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek nekem, hogy egy MSI CX700-as notebookot mennyiért lehetne használtan eladni. Jellemzői:
Processzor típus: Intel Core 2 Duo
Processzor jellemzők: T6600 (2MB L2 cache, 800MHz FSB ) 2,2GHz
Memória: 4GB DDR2 667MHz, Max: 4GB
Merevlemez: 500GB (5400rpm, SATA)
Kijelző méret, felbontás: 17,3" WXGA HD+
Optikai meghajtó: DVD Super-Multi író
Chipkészlet: SiS® 672DX+SiS 968
Videovezérlő: ATi Mobility Radeon HD4330, DDR2 512MB
Akkumulátor, üzemidő: 6 cellás akku (4400mAh)
Audio: Hangvezérlő: Realtek® ALC888S, 2 hangszóró + mélysugárzó, Mikrofon-csatlakozó x 1, Vonalszintű bemenet x 1, Vonalszintű kimenet/SPDIF kimenet x 1
Bővítőhelyek: 4in1 kártyaolvasó (SD/ MS/ MS Pro/ MMC/ XD), ExpressCard foglalat
Portok: Monitor (VGA) 15 érintkezős D-Sub, USB x 3 (USB 2.0 verzió), HDMIA gépet 2010 áprilisában kaptam, ezután nem sokkal fellépett a kijelzővel egy probléma, és cserélni kellett. Az új kijelző egy darabig jól működött, majd az is bemondta az unalmast (a gép bekapcsolása után nem sokkal befehéredik, utána semmit nem lehet vele kezdeni). 2011 februárjában vettem egy másik gépet, azóta az MSI-t nem használtam.
Érdekelne, hogy:
- ha esetleg megjavíttatom a kijelzőt, akkor mennyiért lehetne szerintetek egészben eladni
- kijelző javítás nélkül, alkatrészként mennyit lehetne belőle kihozniElőre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest