- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- BIOS frissítés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
dat
senior tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
esetleg adja el dobjon hozzá egy 50ezret és vegyen egy mobil procis gépet....és végülis 50-ből lenne egy új notija...
-
Mike T.
tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
Köszi, asztali gép a konfigomnál, és ''sajnos'' az irodában is P4 3GHz van. Egyenlőre csak két utazásnál tudtuk használni mobil dvd lejátszónak, és képek letöltésére... Arra meg egy kicsit luxus. (már most is van benne plusz 512 MB ram, az volt az első dolgom, miután megkaptuk)
Köszönöm a segítséget! -
Mike T.
tag
válasz
parandroid #16 üzenetére
Köszönöm! Látom!
Éppen ezért sajnáltam, hogy ha már notit kaptam a feleségemmel ajándékba, akkor legalább egy mobilabb lehetett volna.
De hát, ha az ember apósát rábeszélhetik bármire... (Persze azért így is köszönjük Csaba!) -
Mike T.
tag
válasz
parandroid #13 üzenetére
Én is elöször megnéztem az adatokat...
Nem az a bajom, hogy nincs igazuk, de én ''csak'' beárazást kértem.
Árat pedig eddig egyetlen egyet kaptam. Az is lehet, hogy valós, csak szerettem volna több helyről is hallani.
d900t-nek sem a mondandójával van a gondom... azt gondolom volt hol összeszednie.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hardcore café
- Androidos tablet topic
- Microsoft Outlook topic
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest