Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Nekem is problémám adódott az akksi elhasználódottságával! Nemrégiben vettem egy HP Elitbook 8530p gépet. Előzőleg windows xp volt rajta, én amikor átvettem, frissítettem egy bios-t és Win 7-et tettem rá. Megdöbbenve vettem észre, hogy az akksi elhasználódása 60-80% körülire ugrott föl. Ehhez mérten egy órát se bírt a gép töltés nélkül. Csináltam egy teljes lemerítést, majd miután kikapcsolt, újra vissza tudtam kapcsolni, és még ment több, mint fél órát úgy, hogy 0%-ot írt ki a fennmaradó töltöttségre. Ezután feltöltöttem és 40%-ra esett vissza az elhasználódottság. Majd újból kisütöttem, és most 70% az elhasználódottság megint! A második lemerítéskor több, mint két órát bírt. Milyen megoldást javasoltok? Úgy látom, hogy van szufla még az akkuban, csak nem használja a gép, hanem lelövi magát idő előtt...
A segítséget előre is köszönöm! -
banya0810
csendes tag
Sziasztok!
Tudna e valaki segíteni?Egy olyan progit keresek amivel a Notim aksiját ujra tudnám callibrálni,vagy teljesen lenullázni az epromját!
Mert az elhasználódási szinje mindig növekszik,40%os jelen pillanatban.
Állítólag egy segédprogrammal le lehetne nullázni,és ismét 100%os lenne.
Egy ismerősöm csinált mega totál nullás aksiját ilyennel,úgy hogy utánna 1,5óát bírt vele.
Csak a progi nevére nem emlékszik.
Nincs valakinek ilyen progija,vagy esetleg nem csinált valaki hasonlót?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest