Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_seth_
veterán
Tévedtem részben mert működnek de a wifit nem ismerik fel

Az a Place labsos cucc az rengeteg forrásfájl és segédanyag ahhoz, hogy elkészítsd saját magadnak a wifis gps programod szal nem gyerekjátékk abból egy működő programot kreálni, ahogy nézem c++ minden szal nem is lehetetlen
-
_seth_
veterán
Már találtam több másik működő progit erre a célra de nálunk nem lesz jó mint azt már írtam a hotspotok hiánya miatt persze az usa-ban pl alabama államban 50 ezernél is több hotspot van amivel akár a műholdas (igazi) gps-nél is pontosabb lehet (talán).
Annyira nem is érdekel ez a gps mert a telefonomban alapból van
-
_seth_
veterán
Háááát, ez városkban jó és nem gps de hasonlóan működik igaz csak ott jó ahol sok wifi hálózat van.
-
_seth_
veterán
Felraktam én is az 1.4-es változatot és most megy
Egészen jó progi
Főleg, hogy a mobil p4-et is ''szereti'' 
-
_seth_
veterán
A mobilemeter nekem méri a cpu frekijét, alatta a hőmérsékletét ''méri'' de állandóan 75 fok és nem is változik szal 75 amikor nem megy semmi sem a gépen és nem is meleg a proci és 75 akkor is amikor megy a seti (100% terhelés) sal ez a része nem jó, alatta az akksi mw-ban (hálózatról semmit sem mutat de akksiról műxik), ez alatt pedig a hdd ez ami műxik rendesen

-
_seth_
veterán
Mobil P4 3.06 GHz-em van és támogatja az ODCM-et

Az RMClock progi pl 300-3500 mhz között jelzi a proci órajelét de ez olyan gyorsan változik, hogy elolvasni is nehéz sőt néha 5 ghz fölötti értéket is kiír
De be tudom állítani fixre is
Most pl akksiról fix 3066 MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)