- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Velocity
aktív tag
válasz
lowskill #2682 üzenetére
talán nézz szét itt: [link]
itt van [link] ugyanaz a TakeMS DV-RS-MMC 512MB (5 év garanciával) 4489 Ft-ért (+690 Ft a házhozszállítás)
szerintem teljesen jó ár, én már többször is rendeltem tőlük, és nagyon korrektek, csak ajánlani tudom, és 690 Ft többletköltségért ki sem kell mozdulni a házból, azt a bő 2 liter benzin árát meg amúgyis elkocsikázgatnád/buszoznád... -
-
-
cousin333
addikt
válasz
lowskill #2196 üzenetére
Akkor már inkább adatkábelt vennék... Nekem van mind a kettő. BT nagyon elegáns megoldás, de a kábel stabilabb és gyorsabb kapcsolat. Meg azzal sima háttértárként is használható a telefon.
Jut eszembe, ki tudja, miért kapcsol le adott idő után a BT? Addig szépen küldözgeti az adatot a gépre, aztán egyszer csak mintha elvágták volna... És sehogy sem tudom újra összekapcsolni őket.
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
válasz
lowskill #2174 üzenetére
Nehogy emiatt újat vegyél!!!
Mivel a kopás a telefonon is megtörténik, az új előlap ugyanúgy nyikorog és mozog, de ha nem, akkor max 3 hét múlva úgyis elkezdi.
Kb 1999 óta minden egyes telefonomat hackelni kellett, mert gyűlölöm a nyikorgást, ropogást (kivéve 8850 és 8910i a fémház miatt)
A megoldás: vágj kb. 3x5 mm-es csíko(ka)t szigetelőszalagból (lehetőleg feketéből, úgy ha picit kilátszik akkor sem tűnik fel). Nézd meg az előlap rögzítési pontjait, és tegyél a megfelelő helyekre ilyen csíkokat (pl. rögzítő pöcökre, de a legjobb ötlet pl. a sínre amiben a hátlap csúszik, stb.) Lehetőleg úgy csináld, hogy kívülre ne lógjon egy picit se. Utána szépen told rá a hátlapot (illetve pattintsd vissza az előlapot). Picit nehezebb lesz, szorulni fog, mert feszíti a szigetelőszalag, de épp ez a cél: utána szépen puhán fog érintkezni a két felület, a szigszalag kitölti a hézagot, és végre olyan lesz a telefonod mintha egy darabból öntötték volna: minden tökéletesen stabil és csendes.
Jelenleg a 6680asommal küzdök, ezen a kamerafedő lap zárt állásban kicsit meglazult (sztem designprobléma (típushiba)). Na ez kemény dió, de úgy néz ki ezt is sikerül úgy megoldanom, hogy ne mocorogjon. Csak ha túl jó helyre sikerül tennem a szigszalagot, akkor szorul az egész, és nem csattanik olyan szépen a rugója....
Ilyen drága cuccnál azért elvártam volna, hogy kihagyhatom a hackelést, de látom nem maradhat el most sem... -
DarkByte
addikt
válasz
lowskill #1968 üzenetére
Hali!
Köszi a tesztet!A 64kbites AAC+ nak nagyon örülök
Ezekszerint sok-sok zenével meg lehet tömni a telót..
Mostmár csak az kell hogy jövő hó elején a szülinapomra meg is legyen.
A videókat érdekes hogy nem játszaTesóm k700i-je akadály nélkül viszi mind a 3gp mint az mp4 formátumban az AAC-s videókat (bár az szabvány 176x144 pixeles volt, mert ez igazodik a teló képernyőjéhez). Na mind1, ez annyira nem fog elrettenteni tőle..
Kösz még 1x!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest