Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
válasz
Vikthor #2800 üzenetére
ez nagyon jó, énis ezt használom ha a telóra akarok videot tenni, de visszafele is működik:
ezt írja:
Az általános konverter filmekhez és hangadatokhoz használhatjuk. Támogatott formátunk. Video: 3gp, 3g2, asf, avi, fli, flc, flv, mpg, mov, mp4, ogg, qt, rm, str, swf, viv, vob, wmv Audio: ac3, amr, mp2, mp3, mp4, ogg, ra, wma. AviSynth Script Files: avs
Jogállás: Free program
innen letölthető:
[link]
[Szerkesztve] -
Velocity
aktív tag
menü: nos, szerintem a menüt könnyű megszokni, a nokiának van az egyik leglogikusabb menüje, pár nap alatt megszokja és megszereti az ember.
akksi: bár lehetne nagyobb, szerintem annyira nem vészes. Ez a multimédia ára. A szép kijelzőnek kell az energy, és ez az összes ilyen mobilnál így van, legalábbis a legtöbbnél.
1 gigás kari: több helyen is olvastam hogy gond nélkül fogadja, állítólag még a 2 gigásat is, de mielőtt vennél, szerintem próbálj bele egyet.
billentyűzet: nekem semmi bajom vele, lehet már megszoktam a gombok ilyesféle sűrűségét a 6610nél, amit 3 évig gyűrtem, és már félálomban, csukott szemmel is írtam sms-t rajta
USB kábel: nekem elég gyorsnak bizonyult, ha jól emléxem USB 2-n megy a cucc. Ha van alkalmad próbáld ki a különböző adatátvitelek sebességét, és azután döntsd el, neked melyik a legszimpibb... szerintem azért bluetooth-szal jobban zabálja az akksit is (bár ez csak feltételezés)...
K700i: olyan nagyon nem ismerem a telót, olvasni róla pro és kontrát egyaránt, akárcsak bármelyik másik telóról. Például én megrögzött Nokia fan vagyok, más szóba sem jöhetett vásárláskorEddigi nokiáim: 3210, 5110, 3310, 2db 8310, 6610 és most a 6230i. Voltak ericssonjaim, alcateleim, samsungom, de nekem a nokia vált be leginkább... Szóval kicsit elfogult vagyok a márkával kapcsolatban, úgyhogy javaslom, ha van olyan ismerősöd, barátod, akinek ilyen telója van, beszéld meg vele hogy cseréljetek egy pár napra, vagy csak nézegesd meg tüzetesebben! Mielőtt megvennéd, mivel nem vagy elvakult Nokia fan, mindenképpen nézd meg, próbáld ki, mert nem egy olcsó telefon, és én pl hajlamos vagyok elnézni apró dolgokat neki, mert úgy szeretem ahogy van.
ajánlom azt is, hogy mindenképpen olvass pár tesztet:
Nokia 6230i
Mobilaréna: [link]
Terminal: [link]
Mobilkor: [link]
MobilPortál: [link]
SE K700i
Mobilarána: [link]
Terminal: [link]
Mobilkor: [link]
MobilPortál: [link] -
Velocity
aktív tag
válasz
cousin333 #2730 üzenetére
igaz, valóban, ezt benéztem... bár nem is vagyok otthon t-mobile fronton, megrögzött vodkás... khm... vodás vagyok
szerintem amúgy még eléggé kihasználhatatlan ez a funkció
a K700i-nek a kijelzője 176x220 pixel felbontású, a 6230i-nek 208x208 pixel, így ''a kijelző relatív felbontása egyébiránt olyannyira nagy, hogy még a Sony Ericsson S700i-t is képes maga mögé utasítani'' (Terminal)
nekem küldtek át sony ericssonról képet, ami azon teljesen kitöltötte az enyémnél nagyobb méretű kijelzőt, viszont ahogy átjött a 176x220-as kép, nekem már nem töltötte ki teljesen a nagyfelbontású TFT-t...
idéznék még egy Mobil Portál tesztből is ([link]):
Bár a gyártó nehezen vált meg a 128x128 pixeles kijelzőitől, melyek már legalább másfél éve elavultnak számítottak, most ez a váltás mégis elég jól sikerült. A 208x208 pixeles, 65000 színű kijelző jól teljesít: gyönyörűek a színei, kontrasztos és pixelesnek (darabosnak) még a Nokia ellenzők B-közepe sem mondhatná... Ami abból adódik, hogy a pixelszámhoz képest a kijelző méretileg ''kicsi'': 30x30 mm-es (az elődé 27.3x27.3-as).
Összehasonlításul néhány rivális kijelző mérete és a 6230-asoké:
Siemens S65: 13.02 cm2
Motorola V600: 11.30 cm2
Sony Ericsson K700i: 10.44 cm2
Nokia 6230i: 9.00 cm2
Nokia 6230: 7.29 cm2
Ha a száraz adatokra tekintve valaki megijedne, meg kell, hogy nyugtassam: az i-verzió kijelzője megfelelő méretű és ráadásul a gyártó így tűéles képet ért el.
Hogy ezt érzékeltessem megint számokkal kell dobálóznom:
Nokia 6230i: 4807 pixel/cm2
Sony Ericsson K700i: 3709 pixel/cm2
Motorola V600: 3396 pixel/cm2
Siemens S65: 1784 pixel/cm2
Nokia 6230: 2247 pixel/cm2
nincs lebutitva... témák közt van vodás téma, ott live-osak az ikonok, a többi (gyári) témában rendes nokiás ikonok vannak. MP3at lehet csengőhangnak, sms-hangnak, és ébresztőóra hangnak is beállítani, nem halk, jó hangos, a körülményekhez képest élvezhető is!
a butitás annyit takar a vodánál, hogy nincs pl push to talk benne, de azt egyelőre úgysem tudod használni itthon egyik szolgáltatónál sem, mire bejön kis hazánkba a szolgáltatás, addigra meg már úgyis múzeális értékű lesz a teló, de ha mégse, akkor majd rászánod azt a pár ezret szoftverfrissítésre. Kártyát nem használtam még külön kártyaolvasóban, telóban nem kellett formázni, de ha veszel hozzá adatkábelt (speedshopnál gyári nokia adatkábel 3200 HUF) akkor a géppel USB-n összekötve tudod közvetlenül cserélhető adathordozóként használni, vagy a Nokia PC Suite-tal másolgatni ide-oda... én mondjuk cserélhető adathordozóként használtam, mert nekem az volt az egyszerűbb, amit gépre akartam menteni rányomtam a kártyára, géppel összedugtam, és már mehetettis a másolás... ez visszafelé is működik!
ha kérdésed lenne még, kérdezz nyugodtan -
Velocity
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2702 üzenetére
én a vodánál vettem és nem live-os a menüje...
-
Velocity
aktív tag
válasz
lowskill #2682 üzenetére
talán nézz szét itt: [link]
itt van [link] ugyanaz a TakeMS DV-RS-MMC 512MB (5 év garanciával) 4489 Ft-ért (+690 Ft a házhozszállítás)
szerintem teljesen jó ár, én már többször is rendeltem tőlük, és nagyon korrektek, csak ajánlani tudom, és 690 Ft többletköltségért ki sem kell mozdulni a házból, azt a bő 2 liter benzin árát meg amúgyis elkocsikázgatnád/buszoznád...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest