- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- ASUS notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
Xantomas #49898 üzenetére
".., hogyha nem megy a dolog, és szakítunk is, még mindig ott lesz az, hogy a barátságot helyrehozzuk, mint hogy túl késő legyen."
Nah ez az ami nem igaz. ha nem jön össze akkor kuka, blacklist. Valakinek neked neki valamelyikőtök párjának tuti szar lesz és csak a konfliktus lesz belőle! Ezt kurvára megtanultam! Ex akkor kuka, csak igen távolról kell megtartani, ahogy az egyik is merősöm mondja, csak azért van benne a száma a telefonban, hogy ki tudd nyomni vagy olvasatlanul tudd törölni az üzeneteit. Egy nő sem viseli el, ha az exeddel beszéled meg a közös problémáitokat... -
mephi666
nagyúr
válasz
Xantomas #49898 üzenetére
uhh, azért nem egyszerű ez a helyzet... kicsit filmbe illő, de én is szurkolok nektek
hallottam/láttam már több ilyet, hogy hasonló kapcsolat után szünet, mindkét fél "megérett" fejben és utána folytatták és tökéletesen működik azóta is
ui: előbb felugrott ex a sütőtálért... eléggé búvalbaszott volt, kérdezett a lányról is, hogy: "mit beszélgettetek" (csak nagyvonalakban vázoltam, mert nem akartam mondani neki, hogy: "ott aludtunk az ágyon egymás mellett, ahol épp ülsz") meg elővett dolgokat, amik közöttünk nem működtek... totál fura volt az egész... most én "lőttem le" úgy őt, mint ő engem 2hete, hogy: "átbeszéltük már a dolgokat, most minek firtatjuk megint?"
...na mindegy: gyógyultnak érzem magam és nem azért, mert más nő került a képbe, hanem azért, mert 1hete sem váltott ki igazán érzelmeket a jelenléte...
(nagyon úgy érzem, hogy bánni fogja még azokat a dolgokat, amiket a fejemhez vágott 1hónapja és meg fogja próbálni visszacsinálni az egészet... de már késő... azzal, hogy azt mondta, hogy "igazából soha nem szeretett", elvágta nálam magát... egy baromi nagy hazugság volt akkor a kapcsolatunk nagy része, amiből nem kérek többet)
Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest