Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• pat86

tag

válasz sagvary #40741 üzenetére

Nem tudom, nálunk ilyen még nem volt :DDD ;]

Részemről az irántam való érdeklődés, ami fontos ilyen "kereslek" esetekben. A nyálas ömlengés tűnhet győzködésnek is akár magunk irányába akár a másik felé. Nem tudom a fiatalabbacskáknál hogy megy :F , de személy szerint többre tartom a személyes meghitt pillanatokat, az olyan cselekedeteket, tetteket amiből tudom és érzem hogy fontos vagyok a másiknak.

Azt szoktam mondani 100x többet ér az az egyszer vagy kétszer kimondott szeretlek, ami mögött van is valami, mint az a naponta elcsépelt szó amit csak mondanak de a viselkedés mást mutat. Például hogy érthető is legyen: egyik haver virág ajándék kedves szavak mindennel élt mondhatni látszólag szerette a lányt és a kedvében járt mégis többször több nővel csalta (semmibe vette) éveken át számomra ennek nincs értelme. Viszont az aki nem ugrál körbe és összvissz talán kétszer ha mondta h szeret, de nem csalt meg, nem alázott meg, nem bánt velem tisztességtelenül és még folytathatnám jelenti a szó igazi tartalmát.

Persze gondolni kell a másikra és keresni kell a másikat, de semmit se szabad túlzásba vinni. :D

Aktív témák