Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Nem gyakran szoktam ide írni, de most kezdek kiakadni...
Van egy párom akivel most hétvégén lesz egy éve, hogy összekeveredtünk szépen és jól alakulnak a dolgok semmi eget rengető gond. Csak most volt vizsgaidőszak és ez egy kicsit stresszesebbre alakult mind2nknek. Ez is egy dolog kevesebbet láttuk egymást, de átvészeltük. Most viszont a kedves anyuka kezdi bemondani (kb 1 hónapja) az unalmast: Hogy a lánya sosincs otthon (jelzem szinte egész nap otthon van csak ő dolgozik és este amikor minden normális fiatal elmegy otthonról ő is elmegy vagyis menne), így elmaradnak a nálunk alvások pl mert nem lehet anyú méges lesz...
Magyarázat:
Anyúval mi barátők is vagyunk és most nehezen dolgozza fel azt, hogy nekem komolyabb kapcsolatom van és nem vagyunk együtt annyit mint régen. Meg kell beszélnünk (egy hete beszélik) és majd LASSAN hozzá szoktatom.
A f@szt ez egy baromság, 2-3x össze kell veszni vele, megmutatni hogy már az időmet azzal töltöm akivel akarom, és meglátja hogy felnőtt a 20 éves lánya és nem vele, hanem a férjével kéne beszélgetnie mert öregkorukra ők maradnak egymásnak...
Nah mind1 a lényeg, hogy ebből nagyon elegem van és ha ez még sokáig tart akkor én leszek az aki véget vet ennek, mert ez kissé óvodás dolog nem egy 14-16 éves csitrivel kezdtem, ott még megérteném...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest