Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7456 üzenetére
Azért arra még kíváncsi leszek.....én nem potyára tiltottam amit írtam és frissítek manuálisan 1-2 naponta mikor nem zavar be más CPU igényes dolgomba. Még augusztus 25ig van licenszem....az utolsó fél évem legalább nyugodtan telt el ESET ügyben
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7453 üzenetére
Úgy legyen.....ha mégsem akkor csináld meg a többit is amit írtam
-
Kékes525
félisten
válasz
Norbert1989 #7450 üzenetére
Próbáld alaphelyzetbe állítani, újraindítás és utána állítsd be úgy, ahogy szeretnéd. Ha nem használ, akkor a speciális uninstallaljával [ESET programok manuális eltávolítása az ESET Uninstaller használatával] leszedni és újratelepíteni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7450 üzenetére
nálam úgy van állítva, hogy csak akkor ellenőriz ha nincs használva a gép. Rendszerindulásnál is tiltottam az átnézést. Bármi fajta frissítést meg totál manuálra állítottam......így most nincs gondom vele.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Norbert1989 #7370 üzenetére
nekem ssd-m van és nálam is előfordult amit írsz....azt csináltam, hogy manuálisra állítottam a frissítéseket (csak napközben engedem)....2 napja nem zabálja a ramot indításnál.
-
Kékes525
félisten
válasz
Norbert1989 #7368 üzenetére
Ellenőrizd le a néhány más vírusirtóval, ha nincs semmi, akkor un-installálás az erre a célra kifejlesztett programmal és újratelepítés. Lehet hogy az ESET-en belül egy teljes visszaállítás is megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest