Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok. Mióta az Eset Internet Security-m frissített a legújabb verzióra, kb negyed óránként, 20 percenként rendszer ellenőrzést csinál, felzabálva az összes ramot, kb használhatatlanná téve a gépet. Játékos módban is csinálja, amikor elvileg kikapcsolja az ütemezett feladatokat, és akkor is ha én kapcsolom ki az ütemezett feladatokban a frissítés utáni ellenőrzést. Frissítés előtt csak rendszerindításkor ellenőrzött kb 10-15 percig, utána nem ellenőrzött míg újra nem indítottam a gépet, azzal meg tudtam békélni, de ez így gáz. Mit kéne átállítani, kikapcsolni h úgy működjön mint a frissítés előtt?
-
Norbert1989
újonc
-
Norbert1989
újonc
Sziasztok, 64 bites windows 7-en Eset Internet Security-vel van egy olyan problémám, hogy rendszerindítás után majdnem 10 percig felzabálja az összes ramot, és pörgeti a vinyót, mintha önállóan teljes rendszerellenőrzést csinálna, pedig ha megnyitom közben az Eset-et nem látszik semmi ellenőrzési folyamat. A rendszer feláll kevesebb mint 1 perc alatt, de emiatt majdnem 10 percig használhatatlan, mert nincs szabad ram. Az az érdekes az egészben, h a barátnőm jóval gyengébb gépén nincs ez a jelenség, csak azon 32 bites windows 7 van, az Eset beállításai ugyan azok mint az én gépemen. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest