Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boeing 737
senior tag
És mégis honnan jött?

-
BlacKSouL
addikt
Jó kis trójai csoportot fogott meg most a NOD-om, amik ráadásul olyan biztonsági résen jöttek be, amit egy tavaly december 14-i biztonsági frissítés már elvileg befoltozott.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Ferenc.v
üzenetére
Nincs hiba.
Az első bejegyzés azt mutatja, hogy az oprendszer nem engedélyezte a MasterBootRecord -hoz való hozzáférést, még a NOD-nak sem.:
''A lemez partícionálásáról szóló információk a lemez első szektorában (azaz az első lemezfelület első sávjának első szektorában) tárolódnak. Ez a legelső szektor a lemez master boot record-ja (MBR); ezt a szektort olvassa be a BIOS és indítja el tartalmát, amikor a számítógép elindul.''
A második pedig, hogy a lapozófájlt nem hagyta megnyitni ellenőrzésre, tehát azt is levédte.:
''Az operációs rendszer a RAM kiterjesztéseként egy átmeneti tárat(lapozófájl) hoz létre a merevlemezen PAGEFILE.SYS néven.''
''A lapozófájl (Pagefile.sys) a számítógép merevlemezén található rejtett fájl, amelyet a Windows XP RAM memóriaként használ. A virtuális memória a lapozófájl és a fizikai memória együttese. Alapértelmezésben a Windows a lapozófájlt a rendszerindító partíción tárolja (azon a partíción, amely az operációs rendszert és annak segédfájljait tartalmazza). A lapozófájl alapértelmezett vagy javasolt mérete nagyjából a teljes RAM memória másfélszerese.'' -
Ferenc.v
tag
Sziasztok,
szerintetek milyen hiba lehet a háttérben? [link]
Hardver? :/
Vagy mi lehet ez?
Köszi! -
Boeing 737
senior tag
Nekem nem mivel visszatértem az Avast!-hoz [link]

Amúgy türelem a próbaverziók vannak ilyen téren az utolsó helyeken. Pár nap csúszás megesik. -
Fricó
aktív tag
hali
nektek frissít a próba verzió? -
BlacKSouL
addikt
-
lorcsi
veterán
Hogyan lehet megadni hogy egy könyvtárat ne vizsgájon?
a hdsentinelben van 2 fájl és állandóan vinnyog a veszélyes fáljai miatt -
Boeing 737
senior tag
válasz
eastsider
üzenetére
Szerintem érdemes. Mert gyorsabb.
Nekem kétszer gyorsabb vele a gépem mint az avast!-al plussz nem tart órákig a víruskeresés.
A nod nem tud boot keresni de ezt egy csökkentett módu kereséssel meg lehet oldani.
Sztem mindenképp próbáld ki. A havi verziót újra tudod rakosgatni. Ez teljesen olyan mint a teljes csak épp 30 naponta sipákol hogy lejárt a liszensz.
[link]
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
sztetek érdemes lecserélni az avastot nodra?
boot idejű irtást tud végezni?
nem lassítja be a rendszert? -
Pá
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Nekem nagyon jól megfér egymással az MSN és a NOD32, még az is be van állítva, hogy az msnen kapott fileokat nézze át a nod32 és gond nélkül megy.
-
REDeath
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Neem tudom pontosan mről van szó, de az az MSN hibája, nekem pl a 32 bites nVidia tűzfallal akadt össze!! 64 bites ment... tehát az MSN bug...
-
HoReSz1975
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Úgy értem, ha bebootol a gép, azóta amióta felraktam a NOD -ot, azóta windowsos hibaüzenettel leáll az MSN. De most már letöröltem a NOD32 -öt és visszaraktam az avas!4 -et....

-
-
Sátán44
addikt
Akkor nem értem,h nekem miért tölt be ilyen sokáig
Valakinek nincs valami ötlete? -
-
Sátán44
addikt
Szeretném megkérdezni a kedves Nod-ot használókat,hogy mennyi idő nekik míg betölt? Nekem akár 30mp is igénybe vesz

-
Boeing 737
senior tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
Megoldódott

-
Boeing 737
senior tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
[link] képet ide tettem.
-
ttomi
tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
Szerintem ez az: [link]
-
Boeing 737
senior tag
Az angol honlapjukon hol lehet megnézni mi a legfrissebb adatbázis száma?
-
Sátán44
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Melyik szervert használod? Feltettem az új Nod-ot,de nem érzékelem a változást!
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Vagy lehet a frissítési szerver válaszol túl lassan?
-
Sátán44
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Pontosan van más progi is ami utána töltődik be és ezért bosszantó

-
Sátán44
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Fibernetem van és fix az ip címem! Vmi más megoldás? Tegyem fel én is a 2.51.20?
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
hogy érted h leállítja? biztos h a nod. ez nem szokott csak úgy megállítani dolgokat.
-
Sátán44
addikt
A gép indulásakor a Nod vmiért lassan tölt be,vki nem tudja mitől lehet? Ma tettem újra a rendszert,de ez sem oldotta meg a problémát. Régen tök gyors volt!
Egyébként 2.50.32 verzsönt használom -
HoReSz1975
őstag
HELP
Miért van az, hogy felraktam ezt a NOD 32 -t és az MSN -emet leállitja, ha reinstall, akkor jó az MSN
THANX előre is
-
Boeing 737
senior tag
3 perc beálítani...
Amúgy v-mi fájlt kell elmenteni. -
ballington
addikt
válasz
Steelheart
üzenetére
nemt tudok róla
...de lehet h van, bár én ilyennel sose foglalkoztam mér reinstall során sem. -
Steelheart
senior tag
Van arra lehetőség, hogy a beállításokat, cakkpakk mindent (össz modulok, bennük a kivételek, irtási ebállítások stb.) eltároljuk valamiféleképp NOD32-ben, hogy mondjuk egy számgépreinstall után visszarakhassuk?
-
Krinya
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne
Adott egy 10 felhasználós Licenc.
Pár gép, azonos tartományban. NOD32-vel.
A saját gépemen az Administrator Server+Console
Saját gépemen futó NOD-ot tök jól megtalálja, viszont a többi gépet nem.
A távadminisztrációs fülön a pipa benyomva, port beállítva. Már csak az bizonytalanít el, hogy mit írjak a szerverhez, és hogy.
Próbáltam a gépem nevét ( USER:2222 ) de nem ment.
Akkor próbáltam a tartományon át a gépem nevét. Nemment.
Szerverem nevét is próbáltam, úgysem. Együtt is próbáltam, úgysem.
Ha nincs egyéb ötlet, akkor elképzelhető, hogy belsőhálós problémák lesznek, de elöbb ezt a beállítási dolgot szeretném tisztázni.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Fauszt
senior tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
hogyhogy milyen link, hát TiMoN kérdésére a válasz és a megoldás. Ha nem csak a próbaverziós nodod van, hanem van felhasználónév jelszó párosod is akkor innen le lehet tölteni a teljes vírusdef. adatbázist, amiből internetkapcsolat nélkül is frissítheted a nodot.
-
REDeath
őstag
Nemide tartozik de nincs neki külön tpoikja, aki Counter Spy-t ''használ'' kérem keresen meg prvt-ban...
-
horvathd
aktív tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
Vagy esetleg megoldották azt, hogy az újratelepítés után ne működjön (mint a legtöbb próbaverzió)
-
Boeing 737
senior tag
Láttátok hogy megváltozott a honlapon a kiirás?
Ja és mostmár 30 napos nodokat lehet levenni (eddig ugye ők szabták meddig frissít most meg a telepítéstől számított 30 napig)
Szvsz ez jobb mer ha esetleg nincs otthon az ember nem kell görcsölni nem e akkor jár le a frissítési kód mikor nincs ott a gépnél v-ki aki ért az újra rakáshoz -
Noxy
veterán
Nod32 Microsoft® Windows® NT/2000/2003/XP/x64 (admin.*)
*Administrator: A teljes számítógépes hálózat vírusvédelmét egyetlen, központi helyről frissíthetjük; így a számítógépeket nem kell egyesével frissíteni az interneten keresztül (kettő vagy több gépes licensz vásárlása esetén).
[link] -
remejan
csendes tag
Csak online frissíthető

-
TiMoN
senior tag
Lenne 1 kérdésem, hogy. Van egy másik gépem azon nod32 ..
de a gépen nincs internet.
Lehet-e frissiteni internet nélkül a virusirtot? Xal tudtok adni 1 linket ahonnan lehet letölteni 1 csomagot amit majd pendrive-on átvive másik gépre lehet frissiteni a virusirtot?
segitséget előre is köszönöm -
Fauszt
senior tag
A nod feladatütemezője alkalmas arra, hogy egy alkalmazást futtasson pl. egy bizonyos esemény hatására. A gondom ezzel az, hogy azt az alkalmazást amit megadok neki mindenféleképpen system account-al indítja. Ha valaki tudja, hogy hogyan lehetne másik felhasználóval futtatni ily módon alkalmazást, az oszza meg itt mindenkivel...
-
Grandi
aktív tag
válasz
k.krisz03
üzenetére
Hogyne tudna írtani?

Idáig is voltak olyan vírusok amikre csak a ''leave''-t ajánlotta fel,de a helyet meghatározza így manuálisan tudod törölni.
Ha egyik gomb sem aktív, ez abban az esetben fordulhat elő, ha valamilyen másik program vagy az operációs rendszer zárolja az adott fájlt, így a NOD32 kizárólag olvasni tudja. A fertőzést megtalálja, de a hozzáférés zárolása miatt nem tudja eltávolítani. -
Dredd bíró
tag
L4D1K esetlleg küld el a központjukba az ismeretlen cuccot.
-
k.krisz03
tag
Hali!
Még csak most ismerkedem a Pc World-ös NOD32-vel, így lenne egy kérdésem: Ez a Pc World-ös verzió tud irtani is, vagy csak keresni? Mert már találtam vele a gépemen vírust, de semmi jelét nem mutatta annak, hogy ki is irtotta volna...
Krisz -
L4D1K
őstag
szóval ilyet csinál nekem
-
L4D1K
őstag
-
ballington
addikt
ha megvan a kép, felrakod egy képtárra, van egy csomópl: képfeltöltés.hu, imgshack.us, stb.
feltöltöd a netre a képet, és ahova felrakta, ad egy közvetlen linket. azt kell ide berakni. vagy linkeled (link gomb és oda beírod a kép elérési helyét), vagy beillszted a képet (Kép gomb és beilleszted a kép linkjét).
ilyen egyszerű. -
L4D1K
őstag
hogy tudok ide képet feltenni? eddig még nem sikerült
-
L4D1K
őstag
válasz
ballington
üzenetére
aha ott csinálja, én laikusan elindítottam normál módban a mélyreható keresést, gondolom az ér itt a legtöbbet..
-
L4D1K
őstag
válasz
ballington
üzenetére
még mindíg rendre felugrik az ablak és még mindíg nem tudok vele mit kezdeni
-
Csapi007
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Kösz.
-
Csapi007
veterán
Hello
Hogy lehet kikapcsolni a Windows indulásánál azt a NOD 32-s képet? -
L4D1K
őstag
válasz
ballington
üzenetére
mi-mi? kikapcsolom a windows rendszervisszaállítást, reboot, csökkentett mód, ennyi?
-
L4D1K
őstag
Hello mindenki.
Ma töltöttem le a nod32 30 napos próbaverzióját és talált is a gépemen egy rakat virust. Mégcsak most ismerkedem a progival igy nem tudom hogyan kell a virusokat eltávolítani...Végigfut az In-depht analysis felugrál néha egy ablak hogy Threat found!! (amit nem is tudok kikapcsolni) és ennyi, a felkínált lehetőség közül csak a leave funkció engedélyezett+ quit scan, ill. opcionálisan copy to carantine. Nagyon kéne a segítség, mert ha a nod nem tesz rendet a gépemen akkor sajna windows reinstall. -
lúzer
veterán
válasz
ballington
üzenetére
Ez hol van?
Mit lehet kikapcsolni?
Vagy az xp biztonsági központjára gondolsz?
Akkor az nem jó, W2000 alatt is ugyanezt játssza. -
ballington
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
vagy kapcsold ki a sec. center-ben, h figyelje a vírusírtót.
de inkább vedd meg a licence-t. -
Integra
titán
válasz
Solar_Wind
üzenetére
azért mert vedd meg a licenszet....
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Hát igen, ez valszeg nem legális.
-
Looserke
őstag
válasz
Solar_Wind
üzenetére
add hozzá ezt a szervert azokhoz, ahonnan frissíteni szokta magát:
http://hwswupdate.tvn.hu/nod32
és erről frissítsd a NOD-ot...
egyébként mennyire legális a te példányod???
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy a NOD utolsó frissítése július 23-i, a windows már reklamál, hogy valszeg már elavult, automatikus frissítés be van kapcsolva a NOD-ban, ha pedig azonnali frissítést nyomok, akkor azt írja ki, hogy az én NOD programom a legfrissebb verziójú file-okat használja.
Any ötlet?
Köszi előre is! -
Dredd bíró
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor használd az avast!-ot annak nincs ikonja.

-
Winner_hun
félisten
válasz
Dredd bíró
üzenetére
És?
-
Dredd bíró
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Winner_hun Eszement nagy hülyeség hogy nem bírod ki azt a pár mp-et amég a nod logó kinn van bekapcs után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak azt nem értem régebben gyorsan töltött be,mint nektek.Valamelyik programomra gyanakszom,lehet az lassítja be.