Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
válasz
ez_meg_emaz #190 üzenetére
1db licensz nem müködik 2gépen ! már kiprobálva
-
ez_meg_emaz
őstag
Lehet.
Ha jól értem akko most nod32-be kikapcsoltad a spyware-t és ad/spy-ra ad-watch-ot használsz. Az sem rossz.
Nekem nod32-be minden be. És néha felteszem a counterspy-t és azt nem aktiválom. De volt hogy nod32 és c.spy is aktiválva volt egyszerre és nekem mégsem volt semmi gondom. -
dpetiba
aktív tag
Ad-watch és NOD32 ad/spyware is be volt kapcsolva egyszerre a gépemem. Nem tudom, hogy amiatt, vagy nem, de ma délután mikor akartam bekapcsolni, nem akart elindulni az XP
Kiírta a szokásos kék ablakba, a hibaüzeneteket. Aztán valahogy elindult, de rögtök ki is kapcsoltam a NOD-ba ezt a funckciót. Azóta nincs gond. Szerintetek lehetséges, hogy a kettő on-line figyelés kavart be a rendszeremnek és okozott összeomlást?
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát én nem bízom 100%-ig a nod spyware szűrésébe bár elfogult nod32 használó vok és szerintem egy isten progi. Én a counterspy-t javasolnám spyware-re.
Nekem volt egyszer oan hogy nod32 megtalálta a spyware-t de törölni nem tudta, ekkor egy vírusirtó program író(egyébként ő tesztelte a v2-es magyar nod32-t) csávó ajánlotta a counterspy-t. Az faszán le is szedte. De a c.spy oat is megtalál ami csak gyanús. De szerencsére jelzi hogy meik mennyire veszélyes. -
dpetiba
aktív tag
Az érdekelne, hogy ha be van kapcsolja a adware/spyware szűrés a NOD32-be, attól az ad-watch is mehet még mellette, vagy más egyéb online figyelő? Egyáltalán milyen hatásfokú a NOD32 ezen szűrése?
-
Benmartin
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #187 üzenetére
de a licenc 1 gépre szól.
-
ez_meg_emaz
őstag
Asszem megveszem rendesen. Egy haverral felezünk. 11ezer vmennyi és abból mivel diákok vagyunk -50% kedvezm. és mi azt még elfelezzük megunk között. A hosszabítás majd egy év múlva meg még olcsóbb lesz (7000) és abból megin a -50% kedvezmény és azt magunk között megin megfelezzük szal olcsó lesz a hosszabítás rohadtul megéri. Ha pl 3 felé osztanánk vagy négy felé akkor nem is kell mondanom hogy fillérekkel megúsznánk.
-
ez_meg_emaz
őstag
Asszem a v2.51 talán, de mind1 meik 2.xx-et szeded, mer ha van jelszavad és felhneved az update-hez akkor úgyis leszedi és frissíti neked a legújjabra.
Az a lényeg hogy v2 legyen. Mer az már nod32-2 végülis.
Nekem segítség kéne de ahogy elnézem itt mindenmi csak kérdez szinte szal lehet nem kapok választ. A kérdésem egyszerű: Mi akülönbség a trial és a kereskedelmi vált. között azon kívül hogy 30 napos az egyik másik meg regisztrált?
Szal gond az ha csak a trial-hoz van törésem ami 12334123napig jóés nem a kereskedelmi crackelem?
Szal kevesebb vmivel a feltört trial-os mint a feltört kereskedelmi?
A kereskedelmihez eddig nem találtam törést (talán az adminos(administartion version) az kereskedelmi de azt nem akarok). Télleg mi különbség az adminos és a standrd között? -
wazz
csendes tag
Nah akkor melyik a legújabb nod32 verzió????? 2.5 vagy mi? LE KELL TÖLTENEM!
Moderálva.
Ne használj csupa nagy betűket indokolatlanul, ez a neten kiabálásnak számít. Ne használj rengeteg smiley-t sem egyszerre.
Végül pedig, és ezért moderátori figyelmeztetést kapsz, ne használj olyan sértő kifejezéseket, mint amilyet ebből a hozzászólásodból kitöröltem.
Köszönöm az együttműködést.
- WN31RD -
dpetiba
aktív tag
Kérdésem, hogy a NOD mellé akkor most kell kémprogram irtó, vagy elég az ami benne van????
-
akasp
senior tag
''a megelőzés a jó stratégia, nem a tűzoltás.''
Ebből aláírás lesz -
Steelheart
senior tag
Minden erre vonatkozó beállítás megtalálható a manuális keresés ''Akciók'' beállítási fülénél. Ha van lehetőség rá, akkor beállítasz első akciónak Vírusirtást, aztán ha az nem lehetséges, akkor Törlést, és ha az sem megoldható, a program csak akkor dob külön üzenetet - ha az általános beállításokban be van állítva a csendes üzemmód. Így beállítva zavar a legkevesebbszer fölöslegesen.
Hangokról nem tudok, de pl. a riasztásokat elküldheted más alkalmazásba, és ott beállítzhatsz neki külön hangjelzést. (Pl. MSN-be is lehet) -
dpetiba
aktív tag
Manuális keresés közben be lehet azt állítani, hogy vírustalálatkor -amit nem tud irtani- jelezzen vmi hanggal, vagy hogy ne kérdezgessen rá?
-
moonman
titán
válasz
Steelheart #176 üzenetére
javítókonzolból: fixboot x:
-
Steelheart
senior tag
''Hiba történt a 2 fizikai lemez aktív boot szektora vírusellenőrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során.''
Ezt nyomja minden vírusirtás előtt a víruskeresési naplóba. Nem emléxem, hogy régen is csinálta colna... Ez mit tesz? -
moonman
titán
válasz
Steelheart #174 üzenetére
-
Steelheart
senior tag
Egy régi badsectoros 10Gb vinyónak ami most is már vagy 3 éve a szekrényem hátuljában csücsül, már úgyis mindegy, csak kipróbálnám. Múltkor csináltam ilyet CounterSpy 15 napos próbaverziójával, és én legalábbis nem találtam utána semmi spy-t vagy testvéreit, főleg nem egyéb irtókkal. (Kár, hogy nem free progi...
) De asszem ezzel nem fogok ilyeneket művelni, tényleg, mert találtam néhány ilyesmi tesztet neten, most minek szenvedjek vele én is...
Kíváncsi vagyok, ha jól belejön az ESET, mennyire fejlesztik egyre hatékonyabbra majd az ezirányú védelmet.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Steelheart #172 üzenetére
ne nyomd tele szeméttel, mert több, mint valószínű, hogy nem tud 100%-osan megbírkózni vele.
a megelőzés a jó stratégia, nem a tűzoltás. -
Steelheart
senior tag
Tehát hogy ezeket mind irtja? És ha igen, mennyire megbízhatóan, mit lehet erről tudni, esetleg tapasztalatokból? Bár lehet, csinálok majd egy próbarendszert egy régi vinyóra, telenyomom szeméttel és kilövöm rá a NOD-ot, próbaképp
Ha már mostanában ennyit telepítgettem a hibás winchester miatt, egy Win telepítés az üresjárati időmben ide vagy oda, nem számít...
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Steelheart #170 üzenetére
adware/spyware/riskware
-
Steelheart
senior tag
válasz
Steelheart #169 üzenetére
jó, már tájékozódtam e felől, vagyis spy-okat nem, csak ad-okat eszik
-
Steelheart
senior tag
Az új NOD32 2.5-ben, ahogy olvasom, van ''kémprogramok elleni valós idejű védelem''. Ez mennyire hatékony, mennyit ér a kémvadász-programokkal szemben? A valós idejű védelem mellett, konkrét vírusirtáskor kémprogramokat is levadász?
-
Fricó
aktív tag
hali
az lenne a kérdésem, hogy tudom frissíteni a nod32-t ha nincs online elérésem? -
Tompie
őstag
A lentebb írt problémám továbbra is fennáll.
-
Benmartin
senior tag
válasz
torogyuri #154 üzenetére
Továbbá elképzelhető, hogy a nod32.000 fájl a frissítés megszakadása miatt megsérült. Kérem, ennek megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
ellenőrizze a lemezt (Windows 95/98/ME alatt a ''scandisk'' paranccsal, WinNT/2000/XP/2003 alatt pedig a ''chkdsk /f'' paranccsal)
nevezze át a C:\Program Files\Eset\nod32.000 fájlt valami másra (ha ezt az operációs rendszer nem engedné, indítsa újra a Windows-t csökkentett módban, és úgy végezze el az átnevezést)
frissítse a NOD32-t
indítsa újra a számítógépet
bocs ezt kihagytam. -
Benmartin
senior tag
válasz
torogyuri #154 üzenetére
NOD32 nem tudja megfelelően elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.
Kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenő menüből válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenő ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra.
Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét. Továbbá ellenőrizze, hogy a C:\Windows\Temp mappa létre van hozva.
nem tudok ám ilyen szépen fogalmazni a nod32 oldaláról van amit te is megnézhettél volna. -
torogyuri
aktív tag
Ilyenkor nem tudjátok mi lehet a baja?:
Hiba történt a program modulok frissítése során (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)
Egész eddig rendesen frissített
[Szerkesztve] -
Tompie
őstag
Nem frissít autómatikusan
de ha manuálisan kattintok a frissítésre akkor igen, az eseménynaplóba ezt írja.
Funkció: gethostbyname, paraméterek: , visszatérési érték: 11004
Nem sikerült a frissítés (Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel.).
Valami ötlet, megoldás ? -
Rickenstein
senior tag
NOD32 rulez
-
Tele von Zsinór
őstag
Egyszerű, kis erőforrásigényű, file hozzáféréskori vizsgálat, pop3, smtp (és asszem imap) ellenőrzése, ms dokumentumvédelem, és ha jól tudom teszteken még nem engedett át egy vírust sem. 30 napos próbaverzió mindig fenn van neten, így ha nem akarod megvenni, akkor azt is lehet csinálni, h 30 naponta újrarakod. Vagy veszel pcworldot vagy gamestart, asszem mind2ben van havonta kulcs.
-
Pete.P
csendes tag
Hellosztok!
Ide is beírom a kérdésem, mert most akarom tutira megtudni, hogy Symantec Clien Security van nekem most. Igazából nincs vele gond, de néha érzem a gépemen a bizonytalanságot.
szal gondolkodom NOD32-re váltás mellett.
esetleg röviden tömören ha valaki felvázolná, miért váltsak vagy ne, megköszönném.
előre is kösz.
üdv -
--=Gefi=--
tag
-
5xl
tag
Hali, főleg profik!
az a bajom a noddal, hogy saját vbs szkriptekre a norton kipofázott, hogy vigyázzak, és engedélyeztetni kellett, hogy ez futhat.
na ezt hiányolom a nodból, vagy a norton volt túl erős ilyen szempontból? -
ArGab
őstag
Kérnék egy kis segítséget. A következő érdekességre lettem figyelmes: nemrég regisztráltattam magam Gmail-re (mert jó dolog a levelek archiválása
), csak az a probléma, hogy úgy tűnik, mintha a NOD nem ellenőrizné az innen érkező leveleket (nem is csatol hozzá a levelekhez szöveget). A kiszolgáló Biztonságos SSL kapcsolatot kér, 995-ös portot használja. Azt már megtaláltam, hogy az IMON-ban az alap 110 mellé beírom a 995-öt, de nincsen változás. Hogyan tovább?
-
hehehehe
tag
hali
lenne egy olyan kerdesem hogy nektek is nagyon lassu a nod32 indulasa?szal nekem elindul xp bejon a kis ablaka es kb 20 mspercig nem csinal semmit(legalabbis lathato jelet nem adja) nem lehet ezt valahogy felgyorsitani vagy valami?
-
lúzer
veterán
-
MyKonzerv
senior tag
ömmm...nem feszíteni akarok vagy ilyesmi, de így az utóbbi néhány hsz-t visszaolvasva: mindenki vásárolja a NOD-ot?
csak mert én a *****-ról szedtem, 3 havonta kint van a friss verzió, amúgy simán frissíti az adatbázist meg nem prüntyög semmiféle előfizetésért
csakelvből vettétek eredetiben vagy én fogok hamarosan a BSA sittjéről netezni?
MárK - Kiszedtem a linket. Ne reklámozzuk, ha lehet. -
Korcsii
őstag
NOD32 és Norton Internet Secutiti mennyir bírja egymást? Jobb ha csak az egyik van fent?
-
Tompie
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a gép kikapcsolásakor/restelésekor a floppyt mindig Vizsgálni akarja? hol lehet ezt kikapcsolni hogy ne tegye? Az AMON-ál már kiakpcsoltam a floppy ellenőrzési területet.
-
nRu3
addikt
Meg lehet nézni a nod32-ben valahol hol szerepelnek az előfizetési adataim ,medig érvényes , hogy kire van regisztrálva stb? mert első neki futásnak nem találtam.
-
törölt tag
Nekem olyan kőkorszaki elképzelésem volt, hogy ezt csak úgy lehet installálni, hogy fogom a kapott CD-t, feltelepítem, majd a kapott jelszóval tölthetem a frissítéséket a megadott szerverről...
Hála Istennek (és a NOD32 készítőinek), akkor ez nem így működik.
Köszönöm a választ! -
moonman
titán
válasz
#72042496 #123 üzenetére
ha vásárolsz licenszt, azzal innen is tudsz letölteni: Bővebben: link
-
törölt tag
Sziasztok!
Az a láma kérdésem lenne, hogy ha megvásárolom a NOD32-t (a magyar honlapról, diákkedvezménnyel), át lehet-e állítani angolra a nyelvét.
Mániám, hogy ami szoftver, az angolul legyen fenn a gépen. -
moonman
titán
na ezt én sem tudtam
''NOD: Nemocnica na Okraji Disku, azaz Kórház a lemez szélén'' -
dekoninck
aktív tag
Milyen tűzfalat érdemes a NOD32 mellé feltenni? Eddig Norton IS-em volt, de lassú volt nagyon.
A WinXP tűzfala nem elég? OK, nem naplóz meg riaszt meg minden (legalábbis tudtommal), de legalább szűr?? -
CarrGomm
aktív tag
Nektek csinált már olyat a nod, h letiltotta a netet???
Mert akárhányszor felrakom, kb. az install után 2 hétre egyszerűen nem tok felmenni netre miatta. Ahogy uninstallálom egyből ok minden... Ha felrakom ezután újra, megint megy minden gond nélkül... 2 hétig... aztán megint semmi net miatta...
Ez mi lehet??? -
moonman
titán
-
lúzer
veterán
szóval nincs elvihető vírusadatbázis-frissítés?
mert én otthon használnám (pcworld kód), viszont csak melóban van net
vagy hozzam be kéthetente a gépet? -
MyKonzerv
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest