- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Hello,
Van arra valamilyen mód, plugin, hb app, hogy ha Wii játékot játszok, akkor Wii remote nélkül is tudjak vele játszani? Kvázi, mintha a gamepad egy Wii Pro kontroller lenne?
Mario Galaxy-val játszanék, tévé nélkül, csak a gamepad-on, megoldható valahogy? -
fausto
addikt
Köszi a válaszokat, nekem is úgy tűnt, hogy az USB-n van. Ha pedig letörlök egy játékot és később újra letöltöm, akkor a mentések is mennek. Majd nézek valamilyen backup megoldást és indőnként csinálok biztonsági mentést
-
fausto
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13782 üzenetére
Köszi, rákötöttem az 1tb-is HDD-m Y-nal, most másolom vissza a cuccokat, úgy néz ki jó lesz. A mentéseket alapból hol tárolja? A NAND-ba vagy az USB-n? Esetleg az SD kártyán?
-
fausto
addikt
Üdv,
Most egy 32Gb-os pendrive-ot dugtam a gépembe, arról mennek a játékok. Nem sok, kéne bővítenem. Mivel érdemes? Van itthon egy 1Tb-os külső HDD-m, ha azt beüzemelem, jó lesz? Vagy inkább vegyek egy nagyobb USB Pendrive-ot? Megbízhatóság/gyorsaság szempontjából kérdezem. (külső USB SSD-t nem vennék, annyit nem költenék most)
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre #13772 üzenetére
Megvan, Padcon a neve, pont erre volt szükségem!
-
fausto
addikt
válasz
fausto #13766 üzenetére
A user-t le tudtam törölni, ha valakinek érdekes lehet, tudok küldeni videót erről.
Másik kérdésem: vannak játékok, pl. a Mario 3D World, ahol a gamepad-em ugyanaz megy, mint a tévén. Játék közben ki lehet kapcsolni a gamepad képét? Mert így teljesen felesleges, kép nélkül meg tovább bírja. Az megvan, hogy ha játék közben megnyomom a home gombot, akkor a controller settingsbe le tudom kapcsolni, de ahogy megnyomok egy gombot, visszakapcsol, szóval ez így nem segít.
Ha esetleg van olyan HB plugin vagy valami, amivel ki lehet kapcsolni, az lenne a legtutibb, mert néha van, hogy elindítok egy feladatot és hagyni akarom a gépet, de nem felesleges mennie a gamepad-nak.
Köszi, ha van ötletetek! -
fausto
addikt
Megvettem a gépet, nagyon fun, ment rá egy Aroma, így switchen kívül minden nintendo konzolt lehet rajta játszani!
Viszont az előző tulaj rajta hagyta a user-ét és nem tudom törölni, jelszót kér. Valahogy el lehet távolítani? Jó lenne, ha nem a factory reset lenne a megoldás, mert olyan jól belaktam a gépet! -
fausto
addikt
Köszi a válaszokat, szerintem beszerzek egyet, szimpi a konzol
-
fausto
addikt
Ejj, de kár, pedig de jó lett volna, hogy ha egy Wii U-val lefedhettem volna az összes N asztali konzolt
A Wii-nél emlékszem, hogy vitte a GC játékokat és voltak is csatlakozók hozzá. Bíztam benne, hogy natívan tudja futtatni a Wii U is a játékokat. Az emulátor nem tudom milyen lenne, majd utána nézek. Mindegy, köszi a választ, akkor azt még átgondolom, hogy Wii-vel vagy Wii U-val kezdjek.
Egyébként ha Wii U-s játékot akkok két játékossal játszani (Pl. Mario Kart 8 vagy New Super Mario), akkor ott a második játékosnak Wii-s controller kell? -
fausto
addikt
Sziasztok,
Hátha valaki olvassa még a topikot
Mostanában retrozok és gondoltam, hogy el kéne mozdulni a Wii/GameCube irányba, ehhez egy Wii jó is lett volna, mivel mindkét gép játékait viszi. Viszont a WiiU is szimpatikus, egy Wii U lefedné a két régebbi gépet is? Azt tudom, hogy a Wii játékokat futtatja, de a GC is megy rajta?(az sem tragédia, ha ehhez moddolni kell a gépet)
A másik kérdésem, hogy milyen controllerek kellenek hozzá? Adott a fő irányító, a "tablet", de ha pl. 2 személyes játékokat szeretnék játszani, a másik játékosnak mi kell? Ő is tabletes controllert kap? Vagy van egyszerűbb, olcsóbb megoldás?
Ha Wii játékokat szeretnék játszani rajta, akkro a Wii-s controllerek simán mennek a Wii U-val? Ha mennek a GC játékok, akkor azokat mivel lehet irányítani?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest